W stopce forum w polu aktywnych użytkowników znajduje się nie przetłumaczona fraza na przycisku schowaj/expand
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zmiany, błędy, poprawki..
Napisano 15 lipiec 2014 - 17:06
Chciałbym zgłosić karygodny i wręcz nie do przyjęcia błąd ... W moim jakże cudownym wyśmienitym profilu widnieje 5warnów ktorych nie powinno tam być tym bardziej że ja jako spokojna, wyciszona osoba nie zasłużyłem na owe warny
/została wgrana poprawka warny zniknely, dzieki za szybka interwencje
Użytkownik ﮓﭫﺼﺐﭺﻄ™ edytował ten post 15 lipiec 2014 - 17:36
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 15 lipiec 2014 - 18:07
Chciałbym zgłosić karygodny i wręcz nie do przyjęcia błąd ... W moim jakże cudownym wyśmienitym profilu widnieje 5warnów ktorych nie powinno tam być tym bardziej że ja jako spokojna, wyciszona osoba nie zasłużyłem na owe warny
Również zostało poprawione. Więcej informacji na temat ostrzeżeń można uzyskać w tym dziale - Klik oraz w notce dołączonej w tym poście Klik
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych