jak bedziecie go tak dopingowac to napewno nie wstawi
dgs odwaz sie:)
nie masz sie czego bac, ja sie nie będę śmiała:)
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Pokaż swoją twarz :D
Rozpoczęty przez
palmuś ;)
, 26 maj 2010 17:51
Napisano 22 wrzesień 2011 - 23:29
Napisano 22 wrzesień 2011 - 23:33
Napisano 23 wrzesień 2011 - 16:21
Popularny
Nie ma to jak jednostronny, pedalski uśmieszek
Ale i tak przynajmniej wyglądam na nim jak człowiek z krwi i kości.
I jest całkiem ciekawe tło, piękny widok na część mojej działki i rodzinnego miasta, nawet trochę jeziora widać, a w lewym dolnym rogu zdjęcia miejsce opisane przez Ozę, aż chciałoby się napisać na tym zdjęciu "tu rzygałem", ale wstawianie 2 razy tego samego mija się z celem.
Jednak bardziej mi przypadła do gustu ciemna kolorystyka (co prawda chuja widać, ale zawsze coś!).
Ale i tak przynajmniej wyglądam na nim jak człowiek z krwi i kości.
I jest całkiem ciekawe tło, piękny widok na część mojej działki i rodzinnego miasta, nawet trochę jeziora widać, a w lewym dolnym rogu zdjęcia miejsce opisane przez Ozę, aż chciałoby się napisać na tym zdjęciu "tu rzygałem", ale wstawianie 2 razy tego samego mija się z celem.
Jednak bardziej mi przypadła do gustu ciemna kolorystyka (co prawda chuja widać, ale zawsze coś!).
Napisano 23 wrzesień 2011 - 16:37
Napisano 23 wrzesień 2011 - 19:23
oooooo kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
dgs zawiodles mnie nie tak sobie Cie wyobrazalem
I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych