Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
muzyka
Rozpoczęty przez
Voojitsu
, 01 cze 2010 15:56
Napisano 05 luty 2011 - 18:53
nie pamiętam co to za nuta więc niestety muszę wrzucić to w takiej postaci..
ogólnie kawałek i ten "klip" kojarzy mi się z moim dzieciństwem kiedy pierwszy raz go widziałem czyli jakieś 15 lat temu.. ech,, te czasy
Użytkownik ABS edytował ten post 05 luty 2011 - 18:53
Napisano 10 luty 2011 - 17:17
spawacz miał ten podkład jak jechał L "liroy"
a tu mamy 2 z najlepszych nut L mimo iż wszystkie są zajebiste p.s kto się nie zgadza temu chuj w oko !
piosenka przy współpracy z Lionelem Richiem
ta nuta jest z ice-T
Użytkownik Voojitsu edytował ten post 10 luty 2011 - 17:19
Napisano 18 luty 2011 - 19:10
metalica, biber,snoop, 50cent, don Góralesko i cała reszta jest niczym przy tym utworze który prowadził wojska polskie od wieków przeciwko naszym wrogom i podgrzewał krew w ich sercach do walki mój pradziadek też pewnie śpiewał "ROTE" ponieważ służył w legionach Piłsudskiego .Pomyślcie byliśmy nie zniszczalni mogli nasz zabić zdeptać a my jak szarańcza rośliśmy i tak w siłę i niszczyliśmy ich plony zła a białej flagi ich oczy nigdy nie ujrzały to był Patryjotyzm nie to co dzisiaj
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych