Skocz do zawartości

Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zdjęcie

muzyka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1548 odpowiedzi w tym temacie

777MONEYMAKER

777MONEYMAKER
  • MEFEDRONOWY KAT

• Grupa: Admin CS 1.6
  • Reputacja: 760
  • Gadu-Gadu 1002026
  • Nick steam: mat4light
  • MiejscowośćoK. B-Stoku
Widocznie za malo sluchasz DGE Totem Leśnych ludzi zrobił totalny bajzel Zaklinacz deszczu podtrzymal poziom, a Projektem sie tez nie zawiodlem bo to totalna miazga. W kazdej z tych plyt sa piosenki ktore beda katowane przez bardzo dlugi dlugi czas. Tyle
  • 0

Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro

Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych

p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA

Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"

HaRy.

HaRy.
  • Full Member

• Reputacja: 352
  • Nick steam: lukasssss
  • Steam ID: 0:1:16286296
  • MiejscowośćToruń
Proszę Cię Zaklinacz deszczu to syf na maksa, Totem był jeszcze zajebisty, ale i tak najlepsze czasy Gurala to Killaz Group.
  • 0

admin.gif

76561197992838321.pngAddFriend.png

Voojitsu

Voojitsu
  • Elite Member

• Grupa: Elite
  • Reputacja: 663
  • Gadu-Gadu 34306445
  • Nick steam: Voojitsu
  • MiejscowośćBIELSKO-BIAŁA

• 2
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

777MONEYMAKER

777MONEYMAKER
  • MEFEDRONOWY KAT

• Gadu-Gadu 1002026
  • MiejscowośćoK. B-Stoku
Mozesz pisac co chcesz ale jezeli nazywasz Zaklinacz deszczu syfem to nie wiem po co sluchac DGE :] Bo jezeli owa plyta jest syfem to co mozna powiedziec na temat piosenki fokusa z doda ? Killaz Group to przeszlosc tak jak stare nuty WWO ktore sa katowane do dzis, a jednak gural idzie caly czas do przodu fakt faktem niektore jego teksty to maslo maslane z kosmosu jednak Od totemu lesnych ludzi Gural zawsze bedzie raperem ktorego bede z checia sluchal bo jego kawalki sa mega. Apropo owej plyty ktora nazywasz syfem [Wszystko Jest Stanem Umysłu / Dzień w którym zatrzymała się ziemia / Podróż na wschód] 3nuty ktore niszcza ta plyte.

Użytkownik mTk. edytował ten post 16 listopad 2012 - 16:47

• 0

p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA

Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"

HaRy.

HaRy.
  • Full Member

• MiejscowośćToruń
Po to słucham Gurala, bo szanuję i lubię jego muzykę, ale Zaklinacz deszczu na prawdę nie zrobił na mnie wrażenia i ogólnie nie zebrała ta płyta zbyt dobrych ocen wśród słuchaczy. Jedyne fajne kawałki z tej płyty to Dzień w którym zatrzymała się ziemia i Szpadymelodia. Wiadomo, że to bragga, ale jednak dla mnie tekst jest ważny i samo flow mi nie wystarcza. Pisząc, że od totemu Gurala z chęcią Ci się słucha, więc to ja raczej powinienem się zapytać po co słuchasz DGE ? Dla mnie Killaz Group i pierwsze solowe płyty były kozackie, El Polako, Opowieści z Betonowego Lasu i Drewnianej małpy rock to klasyka, którą każdy fan powinien znać na pamięć (o killaz group już nawet nie mówię, bo to mogę nawijać przez sen). Ja każdy kawałek porównuję do tych starszych, bo po prostu mają one przesłanie i swój klimat, a flow jest praktycznie to samo. Dobrze, że chociaż nowa płyta trzyma poziom, "Chcę Ci dać" i "Pięć" już mam we łbie i są to zajebiste kawałki. Dla mnie to powrót do klasyki i to mnie cieszy. Nie wiem po co tutaj wrzucasz jeszcze Fokusa, no ale dobra. Fokus jest dobrym raperem, ale że nagrał z Dodą to od razu każdy hejtuje, a gdyby to była np. Marysia Starosta to każdy byłby zadowolony ... Dał od siebie dobre zwrotki i to mi wystarcza, Doda mnie nie interesuje, bo mam jej twórczość głęboko w dupie, więc to dla mnie tak jakby jej nie było w tym kawałku.

Użytkownik HaRy. edytował ten post 16 listopad 2012 - 18:43

• 0

admin.gif

777MONEYMAKER

777MONEYMAKER
  • MEFEDRONOWY KAT

• Gadu-Gadu 1002026
  • MiejscowośćoK. B-Stoku
Nie musze cale zycie wracac do starych utworow tak samo jak stare plyty nie sa dla mnie wyznacznikiem tego czy kolejne plyty sa dobre czy zle. Fokus ? Nie wiem czy wiesz niedawno wszyscy sa jego fanami tak jak i calego pfk mysle ze wiesz o co chodzi. To co zrobil czyli feat z doda byl bledem ktory mnie osobiscie rozsmieszyl i utwierdzil w przekonaniu ze sie zblaznil. Hejtuje ? Kogo Fokusa ? Tylko wyrazam swoja opinie na ten temat, nie wspominajac ostaniego Beefu z Paluchem ktory przegral z kretesem a wsio wrocilo bo pfk i fokus stali sie popularni po premierze filmu o PFK. Co do gurala kazdy ma swoja gusta i gusciki nic nie wiesz na temat tego czy sluchalem KillazGroup czy nie. Kazdy fan powinien znac na pamiec no sory az takiej glowy nie mam zeby wszystkie piosenki z xxx lat zapamietywac bo to klasyki. Znam tylko to czego slucham wiec jezeli jestes takim zazartym fanem to ucz sie na pamiec wszystkich piosenek. Nie jestem jakims raperem pseudo raperem zazartym fanem konkretnego rapera zeby dyskutowac na temat klasykow jego tworczosci czy tez tego ktory utwor znam na pamiec czy nie. Jezeli sluchasz jakiejs plyty stwierdzasz ze to syf ok wiec dlaczego pozniej twierdzic ze ktores tam kawalki sa dobre ? Plyta syf wiec te wybrane utwory to tez syf ^^ Tyle nie chce mi sie spamowac w temacie przeznaczonym do tego by dzielic sie kawalkami od siebie wiec THE END. =]
  • 0

Qiu?

Qiu?
  • (.)(.)

• Grupa: n00bs!
  • Reputacja: 485
  • Gadu-Gadu 12685667
  • MiejscowośćKalisz

• 0

Dołączona grafika

HaRy.

HaRy.
  • Full Member

• MiejscowośćToruń
Dobra jak już mowa o beefie Fokus vs Paluch to macie :d Tu się zgodzę, Paluch zmiażdżył Fokusa. No i płytę też nagrał lepszą niż Pokahontaz :d
  • 1

admin.gif

Kuki

Kuki
  • n00bsomaniak

• Reputacja: 675
  • Gadu-Gadu 11739141
  • Nick steam: kegel931
  • Steam ID: STEAM_1:1:34364374
  • MiejscowośćKwidzyn
:DDDDDD Aladeen!!!!
  • 2

777MONEYMAKER

777MONEYMAKER
  • MEFEDRONOWY KAT

• Gadu-Gadu 1002026
  • MiejscowośćoK. B-Stoku

• 0

HaRy.

HaRy.
  • Full Member

• MiejscowośćToruń
Najlepszy kawałek na płycie.
  • 0

admin.gif

777MONEYMAKER

777MONEYMAKER
  • MEFEDRONOWY KAT

• Gadu-Gadu 1002026
  • MiejscowośćoK. B-Stoku

• 1

Teeq

Teeq
  • Bejbe szajnnn oNNNNNNNNNNN !

• Reputacja: 589
  • Steam ID: 0:1:18790357
  • MiejscowośćWrooclyn.

• 0

Wybitne Kluby Sportowe, Tworzą Sztamy Wyjątkowe.

Dołączona grafika

1925

1925
  • n00bsomaniak

• Reputacja: 485
  • Nick steam: pirlo11406
  • MiejscowośćKALISZ WLKP

• 0
Dołączona grafika

Sylvester Alone

Sylvester Alone
  • Tylko przyszłość się liczy

• Reputacja: 323
  • Gadu-Gadu 31156984
  • Nick steam: DiFReNT
  • Steam ID: 0:0:40308022
  • MiejscowośćHajnówka

• 0
Dołączona grafika
Żeby grać dobrze musisz być wszędzie, bo gdy jesteś wszędzie nie ma cie nigdzie

Kuki

Kuki
  • n00bsomaniak

• Reputacja: 675
  • Gadu-Gadu 11739141
  • Nick steam: kegel931
  • Steam ID: STEAM_1:1:34364374
  • MiejscowośćKwidzyn
Moj hit na ZIME!! ogien!!! <3
  • 3

godzik

godzik
  • ..:: GTW ::..

• Grupa: Elite
  • Reputacja: 2156
  • Gadu-Gadu 4503159
  • Nick steam: soulmaker14
  • Steam ID: 0:0:19407044
  • MiejscowośćTychy
Z bitem wchodzą w 0:45 Tyskie podziemie rlz! :d
  • 1

31339975d2c90487.jpg26396d5f21503862.jpg

777MONEYMAKER

777MONEYMAKER
  • MEFEDRONOWY KAT

• Gadu-Gadu 1002026
  • MiejscowośćoK. B-Stoku
Kuki ogolnie kosaaa ;d hahaha
Mialem juz dosyc orginalow a tego to moge sluchac buehhee ^^
2dni 1233718 wyswietlen ... czekam na kolejne zeswirowane blendy ;d
  • 0

HaRy.

HaRy.
  • Full Member

• MiejscowośćToruń

• 0

admin.gif

777MONEYMAKER

777MONEYMAKER
  • MEFEDRONOWY KAT

• Gadu-Gadu 1002026
  • MiejscowośćoK. B-Stoku

• 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych