Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

demko n00bs.pl
Rozpoczęty przez
Pro?boszcZ
, 24 cze 2010 06:20
Napisano 26 styczeń 2011 - 21:44

hahahahhaEj, jak chcesz to moge siostre zwerbować, deska na Tuskana tez sie przyda...
..krzaku, Ty widziałeś w ogóle after effekt albo sony vegas?? przejebane.. a najgorsze to zgrać demko do postaci .bmp.. trzeba mieć wyczucie zwolnienia i przyspieszenia tempa podczas zgrywania..a to jest najgorsze.. jak spowolnisz albo przyspieszysz film programem to będziesz miał zniekształcony dźwięk strzałów, a to ładnie nie wygląda, no i obraz nieładnie przechodzi.. ;/

Napisano 03 luty 2011 - 14:00

no pewnie
.. w łatwy sposób bez większych efektów "świetlnych" można jakoś to zrobić... jeśli będzie dobry efekt przyszpieszeń i zwolnień to myślę że to wystarczy więc myślę zgrać to frapsem albo xfire po prostu... Bo największy ból tworzenia tego filmu jest zgrywanie akcji w odpowiednim momencie.. a w hlae to już w ogóle, dlatego nie zabardzo mam chęci..

Napisano 04 luty 2011 - 09:40

Zrobiłem już 14sto sekundowe intro.. pierwsza własnoręczna animacja w AAE i to bez tutoriali bo nie miałem neta.. także proszę nie krytykować za bardzo.. po tych 14stu sekundach myślę już zrobić cześć dalszą ale z tłem cs'a jak coś się dzieje.. także przewiduje jakieś 30 sekundowe intro..
Jakość HD 1280x720
I oto się wgrało..
Oglądajcie full HD i dajcie pozytywne komentarze na uTube + Plusiki za wykonanie..! Ponad 3 godziny się z tym pieprzyłem

Użytkownik palmuś ;) edytował ten post 04 luty 2011 - 09:53

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych