Wszystko, ok http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/smile.gif Sprawnie i szybko, jestem zadowolony
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Kup Steam! CD-KEY do Counter-Strike 1.6
Rozpoczęty przez
loW.
, 21 lip 2010 20:49
Napisano 25 kwiecień 2011 - 12:10
a moge wiedziec jak wyglada poruszanie sie po programie steam?tzn ja wiem to jest taka wielka biblioteka ze sklepem do ktorej mozna dodawac znajomych ale jakie mozliwosci daje po zakupie i uaktualnieniu tego klucza.ja juz swoje konto mam ale niezaktualizowane kluczem.Prawie jak komentarz na allegro
Napisano 12 maj 2011 - 08:39
jak nie masz konta w banku, to idziesz na pocztę (albo też do samego banku), wypełniasz druczek co zajmuje 2 minuty i pieniądze wysłane, opłata pocztowa przy takiej małej kwocie to gorsze. jak nie wiesz co i tak to spytaj rodziców, albo pani na poczcie, to na prawdę banalnie proste. kiedyś Ci się to na pewno przyda :pa jak chcesz kupić nawet za 50 zł to idź do sklepu z grami i kup razem z płytką.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych