Mineły już 2 miesiące od Rewolucji więc odniosę się do tego wszystkiego i postaram się być obiektywnym
postanowiliśmy spiąć tyłki i nie tracić czasu na jakieś problemy prowadzone przez nas i dojść do porozumienia. Otóż xanat, QQ i ja, dogadaliśmy się i mamy zamiar przywrócić to co było początkowym założeniem naszej sieci.
Nie no lepiej się dogadać nie mogliście chyba.. pytanie gdzie jest QQ w takim razie?
Sprawy forum będziemy załatwiać razem a serwery będę ogarniał ja wraz z QQ.
Forum jest ogarnięte wg mnie i dzieki za to chłopaki. Naprawde doceniam to

Niestety z ogarnianiem serverów to jest porażka. LoWa nie można sie doprosic o ogarnięcie anty raszu oraz nożówki od jakiegoś miesiąca chyba. 2 tech admina nie ma więc nie ma kto się tym zająć zamiast niego.
Chęci są wielkie
Moim zdaniem chęci wcale nie są wielkie. Przykładowo jakis czas temu jak był problem i nie miał się nim kto zająć to prosiliscie swoich kolegow, ktorzy ogarniaja temat aby pomogli. Pamietam ze swego czasu gosc o nicku "bogus" (cos w ten deseń) pomagal w ogarnieciu spraw technicznych. Wiekszosc z was uczeszcza do jakichs tam technikow informatycznych to chyba macie kolegow co by pomogli np. z ogarnieciem anty raszu?
ludzi również nie brakuje
nie brakuje adminów na serverach TP oraz D2. Na CODzie by sie jeszcze przydało paru ogarniętych no i na AIMAWP to cała kadra czyli z 5 osób by było potrzebnych. Zrekrutowani moderatorzy ogarniają forum za co jestem naprawde wdzięczny i sie ciesze. Niestety brakuje ludzi do ogarniania problemów technicznych ale nikt się tym nie interesuje.
lecz ich samego wkładu, chociażby finansowego (mowa o zbiórce pod serwer) z zewnątrz może się to wydawać niczym lecz jest to wielką przeszkodą do kontynuacji naszych działań.
kasa jest w całości lub w 90paru procentach uzbierana. Chciałbym podziękować wszystkim którzy "dołożyli do tego swoje 3 grosze".
Chciałbym tu również podziękować adminom, którzy pilnują porządku na serverach i pomagają w utrzymywaniu serverów poprzez składki.
Sprawa spamu jest ogarnięta przez moderatorów. Spam dzieje się tam gdzie jego miejsce czyli w offtopie

Chłopaki dają radę i w ważniejszych tematach raczej nie ma nieodpowiednich treści a jeżeli już są to znikome ilości. Tak trzymac
Wszystko zostało ładnie napisane i wiele się można było po tym spodziewać. Początkowo rewolucja rzeczywiście była tą rewolucją i naprawde wiele rzeczy w krótkim czasie zostało ogarniętych (nie będę wymieniał bo Ci co się interesują to wiedzą). Dziękuję LoW. , QQ , Smaku , xanat i doceniam to

Niestety jak to już historia naszej planety pokazała wielokrotnie rewolucja idzie dobrze i skutkuje bo zjednoczeni ludzie walczą o wspólne sprawy ale potem znów zaczynają się problemy ponieważ po rewolucji niektórzy nie mogą się zwyczajnie dogadać co dalej. Zmiany i usprawnienia zostały wprowadzone ale teraz mamy przed sobą kolejne problemy z którymi musimy się uporać tak samo jak podczas rewolucji!
Pozdrawiam dgs*
Użytkownik dgs* edytował ten post 27 maj 2011 - 12:14