na pocztek tak co mialem do powiedznia
AutomaticKil... : (dziś, 10:28) NAWET NIEZDAZYLEM PRZECZYTAC TEMATU A TEMAT ZAMKNIETY TY JESTES PIERDOLNIETY SMAKU FORUM JEST PO TO BY SIE WYPOWIDAC A NIE ZAMYKAC OSADZACIE SAMI JAK WAM SIE PODOBA ROZUMISZ TO PAJACU WIEC PO CO FORUM ISTNIEJE ?
AutomaticKil... : (dziś, 10:28) PO CO TO KURWA JEST ?
AutomaticKil... : (dziś, 10:28) ZAMKNIJ TEZ FORUM BEDZIE WSZYSTKO JASNE
Fabio : (dziś, 10:31) nie denerwuj się, chłopie
![:]](https://n00bs.pl/public/style_emoticons/default/splash2.gif)
AutomaticKil... : (dziś, 10:32) DENERWUJE MNIE TEN TYP DENERWUJE MNIE TO ZE MAM RACJE JAK NIEMASZ NIC DO WNISIENIA KONKRETNEGO ZAMKNIJ RYJA
AutomaticKil... : (dziś, 10:32) BO TO CO SIE TU DZIEJE TO GOWNO JEST
AutomaticKil... : (dziś, 10:33) I NA TO POZWALAJA A ZALOZONE NOOBY BYLY ZEBY TEGO NIE BYLO KUMASZ PROSTAKU
Fabio : (dziś, 10:36) ote ?
Fabio : (dziś, 10:37) Ja się lepiej nie odzywam..
AutomaticKil... : (dziś, 10:37) NUP KURWA BOCIE NIE TAK MIALO BYC ZAPOMIALES KURWA DLACZEGO TO ZAKLADALES Z NAMI DLACZEGO ODESZLISMY OD GC TYMCZASEM SKOLOWALES SOBIE TYPIARNIE TYPU SZAREGO I JEGO KOLEGOW I JEST TO SAMO KURWA WIERZYLEM W CIEBIE OKAZALO SIE ZE DOPOROWADZASZ DO TEGO SAMEGO KURWA JAPIERDOLE
AutomaticKil... : (dziś, 10:38) NIEWIDZISZ TEGO BOCIARNIA JEBANA
doggystyle : (dziś, 10:39) napisz skarge oTe
doggystyle : (dziś, 10:39) produkujesz sie i produkujesz
doggystyle : (dziś, 10:40) jezeli cos nie pasuje napisz temat
doggystyle : (dziś, 10:40) sb nie jes od rozwiazywania problemow

doggystyle : (dziś, 10:42) tylko napisz to normalnie bez miliarda przeklenstw
Fabio : (dziś, 10:43) a on tak umie ?
doggystyle : (dziś, 10:44) wierze ze umie

Fabio : (dziś, 10:45)

doggystyle : (dziś, 10:45) aha juz rozumiem o co chodzi z tym zamykaniem tematow przez Smaka
doggystyle : (dziś, 10:45) ...
AutomaticKil... : (dziś, 10:45) FABIO KURWA NIEWKURWIAJ MNIEMTOLERUJE CIE NIE WIESZ O CO CHODZI JESTES SOSUNKOWO MLODY TUTAJ NIE SKACZ NA MNIE BO JA NA CIEBIE JESZCZE TEGO NIE ZROBILEM
AutomaticKil... : (dziś, 10:46) PRZYGLADAJ SIE CO MA STARSZYZNA DO POWIEDZENIA SOBIE
Fabio : (dziś, 10:46) dobra przepraszam ... spokojnie ..
doggystyle : (dziś, 10:46) napisz temat ote
doggystyle : (dziś, 10:47) widze ze kolege grzesia troche ponosi z tym zamykaniem ale mozna to normalnie ogarnac

AutomaticKil... : (dziś, 10:47) NIE NAPISZE WYSTARCZY MI TO ZE ON TO PRZECZYTA
AutomaticKil... : (dziś, 10:47) NIC TO I TAK NIE ZMIENI
AutomaticKil... : (dziś, 10:48) BO NUP JUZ NIE KONTROLUJE CO TU SIE DZIEJE KUMASZ /
AutomaticKil... : (dziś, 10:48) SPRZEDAL NOOOBSY KTORE ZAKLADALISMY KUREWA
doggystyle : (dziś, 10:49) nie mozesz z nupem pogadac?
doggystyle : (dziś, 10:49) znacie sie dobrze przeciez
AutomaticKil... : (dziś, 10:50) MAM TO WDUPIE GADANIE JUZ NIC NIE DA IDE SPAC DIBRANOC
doggystyle : (dziś, 10:50) wlasnie oTe pisanie na SB nic nie zmieni
doggystyle : (dziś, 10:50) produkujesz sie tutaj przeczyta to ktos to pomysli sobie
jezeli tak to moge wylozyc troche kasy ale tez zadam zeby bylo jak tzreba w gowno nie wchodze proste moge wylozyc kase a abs iresult to wzorowi admini sa i takich trzeba a wyzej do nupa