Nadal zdarzają się pingi po 300 ale już coraz mniej ...
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Potężne lagi serwerów.
Rozpoczęty przez
Gibon
, 01 maj 2011 12:05
Napisano 26 czerwiec 2011 - 11:46

Poprawy jak nie było tak nie ma, a czekać na jakąś poprawę nie ma sensu...
Gdzieś było info, że można było by zmienić dedyk i chyba będzie trzeba to zrobić, bo gra na serwerach staje się nie do wytzymania.
Wiadomo, że od nowa będzie trzeba wiarę zbierać, ale już chyba to lepsze niź męczyć się na tych zajebanych lagach, a po za tym ludzie zaraz sami będą odchodziź, bo kto by chciał grać na takich serwerach.
Czym szybciej to zrobimy tym szybciej będziemy mieli to z głowy, a gra stanie się przyjemniejsza
P.S. oTe napisał i kazał to przekazać:
"wes kurwa pozdrow nupa odemnie za te serwery i te lagi ping 200 non stop grac sie nieda przypomniej mu ze 2 zjebal serwery wyierajac jakies gowno za hosting"

Napisano 26 czerwiec 2011 - 17:45

Kolejny Dzień z Pingiem 150+ Tak Się Nie Da Grać Nawet Czita Trudno Ogarnąć Bo Kiedy Ktoś Strzela To Wygląda Jak NR Hahah i Tylko Bula xD
Jestem Ze Zmienieniem Dedyka Lecz Ktoś Musi Kręcic Serwa Po Zmianie IP i To Nie Będzie Miech Kręcenia Tylko Ze 3 Miechy Albo Lepiej Dlatego Radzę Się Zebrać w Kupę i Ogarnąć To Bo My Płacimy a Oni Sobie Jaja Jakieś Robią z Tymi Pingami
Evi Jesteś Za Zmianą Dedyka Spoko Ale Czy Będziesz Siedział Od Rana i Kręcił Serwa Bo Ja Napewno Tak To Będzie Już 4 Chyba Zmiana IP Nie Którzy Mówili Że Po 4 Zmianie IP Już Się Tu Nie Bawią Nie Wiem Jak Oni Ale Ja Tu Byłem Jestem i Będę Bo To Forum To Prawie Mój Drugi Dom a Na Serwie Jest Co Robić Dlatego Gracze Którzy Chcą Zmienia IP Nich Też Kręcą Serwa Bo Po Ostatniej Zmianie IP Serwer TP Stał Bardzo Długo Pusty Dlatego Muszą Być Ludzie Którzy Poświęcą Czas Tak Jak Ja i Będą Kręcili Serwa Bo Być Na Nim To Mało Trzeba Zapraszać !!! i Reklamować !!! Ja Jestem Zmobilizowany Do Pracy Na Serwie Lecz Sam Nic Nie Zdziałam Dlatego Zapraszam Do Kręcenia TP Po Zmianie IP Oraz Do Reklamowania Na Forach w Szkołach i Gdzie Się Tylko Da
Napisano 26 czerwiec 2011 - 17:55

Uspokójcie się z tym lamentem bo loW. na pewno ogarnia tą sprawę jak się tylko da. Xanata napisał, że będą kolejne zmiany to spokojnie poczekajcie bo takie narzekanie nic tutaj nie zmieni
A Haszu Twoja wypowiedź wygląda tak, że sam rozkręciłeś TP... No wybacz ale wiele osób włożyło wiele wysiłku w to aby ten server teraz hulał a nie tylko Ty

Napisano 26 czerwiec 2011 - 20:30

DGS Hmmm... Nie Tylko Ja Kręciłem Ale Inni Też Ale GT Nie Kłamie i Widać Kto Gra a Kto Gra Gdzie Indziej Inne Serwy Też Wymagają Kręcenia Lecz Żeby Kręcić Trzeba Mieć Kadrę a Owej Było Mało
Dlatego DGS Nie Stresuje Się i Czytaj Uważnie Ze Zrozumieniem
To Że TP To Mój Drugi Dom To Chyba Ci Nie Przeszkadza ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych