Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Potężne lagi serwerów.
Rozpoczęty przez
Gibon
, 01 maj 2011 12:05
Napisano 27 czerwiec 2011 - 05:47

i co z tego że najwięcej czasu poświęcił ? Gdyby nie pomoc niektórych ludzi to i tak by świecił pustkami ... To znaczy ABS w Twoich słowach że ja rozkręciłem dd2 a ja uważam że gdyby nie pomoc osób to bym guzik rozkręcił ... Każdy coś włożył w każdy server i wychylanie się "ja rozkręcałem TP bo GT mówi samo za siebie" jest śmieszne ...
Dodano nowy post:
Poza tym dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu bo nie o tym mowa
Dodano nowy post:
Poza tym dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu bo nie o tym mowa

Napisano 29 czerwiec 2011 - 01:19

Dobra to tak, dzisiaj (29 czerwca) na serwerze będą wprowadzane pewne zmiany, będzie on w tym czasie wyłączony. Dokładnej godziny nie jestem w stanie podać. Teraz proszę wszystkich grających, gdy pojawią się w trakcje gry takie nagłe skoki pingów jak na screenach wyżej, proszę o zapisanie jak najdokładniejszej godziny i podanie tutaj w temacie. Tylko mają być to skoki takie jak na screenach wyżej, nie jak komuś indywidualnie pinguje. I prosił bym aby nie walić zbędnego spamu/płaczu bo to nam nie pomaga, tylko informacja o nagłym skoku pingu o takiej i takiej godzinie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych