Pierwszy raz coś takiego czytam... Hmmmm dziwne ;/
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

steam - problem
Rozpoczęty przez
kitty
, 24 lip 2011 16:00
Napisano 28 lipiec 2011 - 17:54

po stronie klienta raczej nie da się nic zrobić, ew. jakiś serw mógł wrzucić wam jakiś plik tylko że to raczej mało prawdopodobne w tym wypadku, w cfg nic się nie da na to poradzić a żaden plik ani exploit typu np. pliczek .res też raczej by tego nie wywołał, aczkolwiek pewności nie mam .. jak na moje to coś po stronie serwa ale 'gdzie' konkretnie to nie mam pojęcia .. może dproto ?
albo w logach coś ciekawego na ten temat da się znaleźć .. sprawdźcie jak to wygląda kiedy nemo albo kitty wchodzą na serwa
co pokazują logi amx'a i logi serwa

Użytkownik zxcvb edytował ten post 28 lipiec 2011 - 17:55
Gość_JoHHny_*
Napisano 30 lipiec 2011 - 16:07

Zostaje jeszcze 6 adminów zobaczymy kto next oby nie ja 
Dodano nowy post:
Jestem na 100% pewny ,że jest to wina jakiegoś pluginu.
Low sprawdź plugin pierwszeństwo dla stemów może dlatego
Dodano nowy post:
Dodaje nowy post ponieważ już całkiem nie wiem co się dzieje na moim serwerze też to się dzieje tzn koledze to samo pisze i też nie ma awatarze.Ale tam nie ma żadnych pluginów ani on adma nie ma więc to na pewno nie wina jakiegoś pluginu lub adma. Szukałem w necie ale nic nie mogę na to poradzić :/ Jak możecie każda propozycje piszcie w tym temacie!

Dodano nowy post:
Jestem na 100% pewny ,że jest to wina jakiegoś pluginu.
Low sprawdź plugin pierwszeństwo dla stemów może dlatego
Dodano nowy post:
Dodaje nowy post ponieważ już całkiem nie wiem co się dzieje na moim serwerze też to się dzieje tzn koledze to samo pisze i też nie ma awatarze.Ale tam nie ma żadnych pluginów ani on adma nie ma więc to na pewno nie wina jakiegoś pluginu lub adma. Szukałem w necie ale nic nie mogę na to poradzić :/ Jak możecie każda propozycje piszcie w tym temacie!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych