Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Ludzie, reinstalacja wam nie pomoże bo błąd nie leży po stronie clienta Coś nie tak musi być po stronie serwera i po prostu trzeba czekać aż wyjdzie do tego jakaś poprawka, albo aż loW rozwiąże problem
Użytkownik zxcvb edytował ten post 30 lipiec 2011 - 17:12
Dokladnie.. Mnie juz dzisiaj Kurw***** strzelala..jak koles mnie straszyl Demkiem , ze nagrywa, wyzywal od zerowcow, a jak mu kazalem zaprosic mnie na steam, wkoncu po 10 minutach wyzywania mnie zaprosil, to mnie przepraszal.. Jak to on twierdzil: Gram 6 lat w cs i nigdy nie widzialem takiego minusa".. hahah
Po zgłoszeniu veQ, dokopałem się w googlu, że przyczyną może być HlShield lub dproto, ale to nie moja specjalizacja, więc loW. jak ogarnie problem to fajnie jak by na ZM to poprawił
Użytkownik Zryty edytował ten post 05 sierpień 2011 - 20:43
no to jest eXtra :S
flage dostalem aby testowac mapki... pare dni wszystko bylo ok...,
po akcji z moim PC wchodze na steam i patrze łooooooooooooooooooo kurw* WHAT!? what the fuck just happened...
You have no access to that command...
"status"
VALVE_ID_LAN :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
wchodze na TP, dd2 i wszystko bajer dziala jak ta lala...
co do akcji to zlapalem cos ze gdy kliknalem na pulpicie zaznaczalo wszystko co na nim bylo i tworzylo skroty...
otwieraly mi sie po 3 foldery..... i to w trybie eksplorowania nic ani zaznaczyc, skopiowac, usunac.......
jednak dalem rade.. myslalem ze stracilem 100GB danych z torrenta.. to by bylo zle...
nie sadze ze to problem u mnie, wszystko jest dostepne jednak tak jak u Kitty nie widze avka..