z tego co pamietam to kazdy Smaka krytykowal. ze nie zasluguje na ta range, ze powinien byc zwyklym memberem. teraz kiedy sam przyznaje sie ze nic nie robi i rezygnuje z funkcji (czego tak bardzo niektorzy chcieli) podnosi sie wielki lament. to ja juz czegos nie rozumiem. mamy sobie zycie nawzajem uprzykrzac? a Ty zryty daruj sobie takie zalosne komentarze.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Ranga
Rozpoczęty przez
SmakU
, 14 wrz 2011 17:03
Gość_JoHHny_*
Napisano 14 wrzesień 2011 - 19:16

Na pewno nie myśli ,że jest najważniejszy
Chciał coś zrobić,zasłużył na range teraz stracił chęci do tego przez nagonki w stronę jego itp.
LUDZIE USZANUJCIE JEGO DECYZJE!
Jeśli nie chce być dalej serv adminem to po co go na siłę trzymacie?
Dajcie mu czas do jutra niech podejmie ostateczną decyzje i po sprawie

Napisano 14 wrzesień 2011 - 19:29

Omg ogarnijcie się wrescie napewno to przemyśłał to by raczej tego nie pisał? omg niechce byś serv-adminem to nie omg robicie awanture jak by Evi podpalił auto ...
Zrobcie mu tą rangę itp dużo nie trzeba kogoś decycji nie można pod warzać
sory za ortografie ale jestem pod chmielony .

Napisano 14 wrzesień 2011 - 19:35

hahaha, co to ma byc? najpierw piszesz 3 podania o serw admina wyplakujesz sie, że nic nie robisz i teraz rezygnujesz ... Zryty dobrze powiedzial, mnie tez to wku... jak dla mnie najlepiej zabierzcie mu ta range i nie przywracajcie w ogole bo za tydzien/miesiac jak wszystko wroci do normy to smaku znowu bedzie pisal podania o serv admina
Użytkownik padasz? edytował ten post 14 wrzesień 2011 - 20:16
Napisano 14 wrzesień 2011 - 20:43

Korzystając z okazji, chciałem poinformować, że od tej porty za nagminne przeklinanie w postach będę dawał warny, bez względu kto to będzie. Znudziło już mi się ostrzeganie co po chwilę w postach i cenzurowanie. Może wreszcie co po niektórzy przystopują. Odbierzcie to jako ostatnie ostrzeżenie
Co do tematu, to zobaczymy jutro, skoro godzik ma coś opisać, ale mam nadzieję, że wszystko wróci do normy, a SmakU nadal będzie servadminem
[uwaga='Fabio']To ja też będę dawał od razu warny, żeby nie było że nie upominałem
[/uwaga]
[uwaga='godzik']Mnie nie dasz, mam immunitet
Jestem GOSU
[/uwaga]

Napisano 14 wrzesień 2011 - 20:51

No widzisz
Bo zaczyna mnie to draznic i jak masz pisać coś typu

to lepiej sobie odpuść i ogarnij się. Bo to co napisałeś w ogóle nie ma sensu, ale przecież to Smaku, trzeba się go czepiać. Teraz to on nawet z rangi nie może zrezygnować bo zaraz coś takiego się pojawia, śmiechu warte!Smaku, ty myslisz ze jestes tu najwazniejszy i ze kogos przejmie ze zmienisz kolor ?
Napisano 14 wrzesień 2011 - 21:23

nie chce mi sie wszystkiego czytać, ale zryty jestes zerem ktory gra/gral na wh, wiec nie masz dla mnie prawa glosu i odpierdziel sie od niego, jego wlasna sprawa co robi ma prace , wlasne zycie ,jest dorosly , pomimo tego ze czasem zrobi zle to potrafi podjac decyzje i skoro pisze od tygodnia z tego co pisal god, to widocznie to przemyslal zrobcie o co was prosi i skonczcie dyskutowac . -,-
Nie będę tłumaczył się jak winny ktoś, co złego w tym, że kocham cię?
Napisano 14 wrzesień 2011 - 21:35

I jak zwykle obrażanie, przeklinanie, spinka i niemiła atmosfera.
Ludzie ogarnijcie się bo nie chce mi się tu wchodzić jak czytam te wszystkie wasze komentarze
SmakU przemyślał decyzje spoko (chociaż to wiadomo że za tydzień góra dwa będzie chciał wrócić xD), ale po co to całe zamieszanie dookoła? Dajcie na luz, bo traktujecie niektóre sprawy ZBYT POWAŻNIE.
No offence

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych