Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
kinzu vs IE 3.0
Rozpoczęty przez
dgs*
, 02 paź 2011 14:29
ostry sex jędrna pupcia mysz steelseries microsoft
Napisano 02 październik 2011 - 14:29
Witam. Właśnie zepsuła mi się moja myszka a4tech x760 i jezeli dostane za nią zwrot gotówki to pewnie kupię coś lepszego. na mysz chciałbym przeznaczyć ok 100 - 120 pln. W tej cenie 2 fajne gryzonie wg. mnie to kinzu firmy steelseries i IE 3.0 Microsoftu. Prosze o pomoc którą wybrać lub ewentualnie jakieś inne propozycje.
Napisano 02 październik 2011 - 17:14
Ja wlasnie zmienilem niedawno mysz na IE 3.0 i jak narazie jestem zadowolony
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 02 październik 2011 - 19:52
DeathAddera bym również polecał, ale to niestety znacznie większy wydatek. Nie wiem co ta Kinzu jest warta szczerze mówiąc, ale ostatnio jest 'modna'. Ja osobiście chyba jednak poszedł bym w kultową już było nie było IE3.0, na którą raczej nikt nie narzeka.
Napisano 04 październik 2011 - 23:38
Ja mam mysze za 12zł z biedronki(?) i nie narzekam. No, ale poczytałem troche o tych myszkach i wychodzi na to, że gdybym był na Twoim miejscu i miałbym zamiar wydać ciężko zarobione 100zł, to przeznaczyłbym je na IE 3.0 . Ta Steelseries'a także wysoko jest oceniana, jednakże więcej pozytywnych opinii znalazłem na temat IntelliMouse Explorer 3.0 dlatego poszedłbym za tłumem i zakupił ów sprzęt.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ostry sex, jędrna pupcia, mysz, steelseries, microsoft
|
Hydepark →
Sprzęt →
[problem] mysz optyczna a4techNapisany przez dgs* , 18 paź 2011 mysz, problem |
|
|
|
|
Hydepark →
Grafika →
Prośby →
[sygnatura] dgs*Napisany przez dgs* , 18 paź 2011 jędrna pupcia i 2 więcej |
|
|
|
Hydepark →
Kultura →
Motoryzacja →
zdjęcia / tapety motoryzacyjneNapisany przez dgs* , 15 paź 2011 motoryzacja, zdjęcia, tapety i 2 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych