Witam,
Początkowo miałem zamiar napisać ten temat w miejscu gdzie zwykli userzy nie będą mieli możliwości wypowiedzenia się, ani zobaczenia o co chodzi lecz zmieniłem zdanie. Przybliżę niektórym może całą sytuację która miała miejsce po wczorajszym mixie.
Podczas grania mixa miałem kilka "dziwnych" według Smaka akcji które w 100% zakwalifikowały mnie do rangi "odpaleńca", lecz nie mogę się z tym zgodzić ani przemilczeć z uwagi na samego siebie.
http://www.blacklist...1:19984447.html
Tutaj wyżej podałem link do mojego podania na BL które zafundował mi Smaku. Oczywiście nie widzę sensu w odwoływaniu się ponieważ już raz kiedyś musiałem przez to tracić nerwy, wtedy odbanowanie mnie zajęło jakieś 2tyg. Druga rzecz to to kto będzie moje demo oceniał: Smaku - który już wyrobił sobie zdanie, bo przecież nie może się mylić, QbC: sędzia główny, nie wart dla mnie nawet złamanego grosza (doskonale pamiętam jak poprzednim razem mnie oceniał), i znając moje szczęście pewnie będzie jeszcze stanley, czy staley: kolejny wykwalifikowany pogromca haxów.

Także patrząc na moje poprzednie doświadczenia z portalem BL, nie mam najmniejszego zamiaru znowu użerać się z nimi, bo nie ma to najmniejszego sensu. Tam wszyscy i tak wiedzą lepiej.

Oczywiście można powiedzieć że nie grałem uczciwie, chociaż nie gramy w żadnej lidze i nie obowiązują restrykcje co do modeli i innych rzeczy.

Więc, dlaczego nie grałem uczciwie? Pierwsza rzecz to to że od 2 dni grałem sobie na 16-bitach, takie dziwne uczucie że gra chodzi płynniej sprawiło że sobie tak to zostawiłem, bynajmniej do tego trefnego mixa

Kolejna rzecz to moje tekstury map, wszystkie są HQ, z wyjątkiem dd2 które mam High FPS, jest to gładka mapa a ściany są jednolitego koloru, dużo łatwiej jest zareagować widząc kogoś na tle takiej ściany

Trzecia rzecz to moje modele graczy, ESL TV - czerwone i niebieskie bluzy graczy, w pewnym stopniu to ułatwia grę

No i ostatnie to mój soundhack który kiedyś dawałem nawet na forum, ostatnia jeszcze bardziej podniosłem głośność dźwięków chodzenia o jakieś 10-15 dB

Więc, czy na pewno nie jestem w stanie słyszeć tego na co kto inny może być głuchy ...

Dodatkowo mam do powiedzenia jedynie to że kiepsko zapatruje się na dalszą współpracę z kimś kto przejawia zero zaufania i przy 1 lepszej okazji, bez żadnych rozmów ani niczego innego, wrzuca mnie na BL. Samo to że wspólnie robimy coś dla forum powinno mieć jakieś znaczenie. Niestety nie mam zamiaru się kłócić i na siłę udowadniać swoich racji jeśli ktoś "wie lepiej". Póki co nie rezygnuję ze swojej rangi ani z uczestniczenia w życiu forum. Póki co ... bo tak jak już wspomniałem dalsza współpraca po tej sytuacji nie zapowiada się kolorowo.