Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zdecydowanie AIM/AWP
Siedzi na nim mało osób i przydało by się go rozruszać. Powiedzmy że GunGame i AIM/AWP są do siebie nawet trochę podobne jeśli chodzi o mapy, także według mnie to najlepszy pomysł
Zacznijmy od tego że najpierw pasuje zrobić plugin do przekierowania
tzn aktualnie jest taki plugin, ale nie o taki mi chodzi
chodzi mi o bardziej rozbudowany, tzn xredirect który posiada bardzo przydatne opcje takie jak np komenda /server
i listę wszystkich serwerów mamy jak na dłoni
Przekierowanie dobrze by było na serwer, który się rozkręca. Na COD nie ma sensu bo tam za chwilę neokidy go zaczną zapełniać ponownie, za to AIM/AWP jest rzeczywiście bardzo dobrym pomysłem
Solidarnie za AIM/AWP, co chwilę wbijam na ten serwer i czekam aż ktoś wbije, ale rzadko się zdarza, żeby jakaś osoba weszła. Kiedyś chwila moment i ktoś wbijał.
Chyba będzie trzeba się zgadywać i wbijać ekipą na serwer, raz na ten, raz na ten, to chyba będzie najlepsze rozwiązanie, każdy pozaprasza kilka osób i będzie full. Ludzie zobaczą, że ktoś gra i będą wchodzić coraz częściej
Skoro ustalony został serwer na który przekierujemy GG, tj. AIM/AWP, chciałbym spytać o postęp prac.
Czyli:
- plugin poprawiony?
- przekierowanie już ustawione?
- plugin poprawiony? - przekierowanie już ustawione?
Plugin już dawno napisałem i już dawno siedzi na serwerach, niby nie jest on idealny, ale będziemy go poprawiać jeszcze. Wrzucę przekierowanie na GG. Smak do kolejki.