Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 22 listopad 2011 - 11:01
Przed n00bsami to byly cs-servery godzik ? :> Bo juz nie pamietam (Od tego sie u mnie zaczelo )
a pozniej wiadomo co
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 22 listopad 2011 - 12:53
Dokładnie godzik, też pamiętasz chronologię
Było tak jak napisałeś, a ja już nie muszę chyba pisać skąd się dowiedziałem o naszej sieci
Dodano nowy post:
Pamiętam też że pierwszy serwer który powstał od razu po wartgamingu był w pełni sponsorowany przez nrgstudio.pl
A pingi które tam panowały chyba były nawet lepsze od tych z Warszawy
Nie mniej jednak serwer istniał bardzo długo, aż do czasu kiedy nie przybłąkał się Szary które namówił mnie po upadku sponsorowanego serwera do założenia cs-serwery.com
które później zmieniło domenę na cs-servery.pl
Aż z czasem mojemu współzałożycielowi zaczęło odbijać szajba, bo wiadomo jak władza działa na pewne osoby chyba każdy wie o co tutaj chodzi
więc musiałem się pożegnać z Panem Szarym i sam coś zorganizować
Było tak jak napisałeś, a ja już nie muszę chyba pisać skąd się dowiedziałem o naszej sieci
Dodano nowy post:
Pamiętam też że pierwszy serwer który powstał od razu po wartgamingu był w pełni sponsorowany przez nrgstudio.pl
A pingi które tam panowały chyba były nawet lepsze od tych z Warszawy
Nie mniej jednak serwer istniał bardzo długo, aż do czasu kiedy nie przybłąkał się Szary które namówił mnie po upadku sponsorowanego serwera do założenia cs-serwery.com
które później zmieniło domenę na cs-servery.pl
Aż z czasem mojemu współzałożycielowi zaczęło odbijać szajba, bo wiadomo jak władza działa na pewne osoby chyba każdy wie o co tutaj chodzi
więc musiałem się pożegnać z Panem Szarym i sam coś zorganizować
Napisano 22 listopad 2011 - 16:20
Chciałem znaleźć jakiś fajny serwer TP i kliknąłem Internet
Grałem na naszym n00bsowskim TP jakiś tydzień, ale totalnie nie interesowałem się sprawami forum ani serwera aż do czasu gdy nie zobaczyłem reklamy na serwie że wystartował Turniej i postanowiłem się zarejestrować. A pierwszymi kogo poznałem to byli Hashu , nup i ABS
Napisano 22 listopad 2011 - 20:13
Hmm
pamiętam jak grałem na smoczekule.xaa.pl (nie istnieje już) H@ akurat zmieniali adres IP, niestety nie chciało im się kręcic serwa. Kolega powiedział mi, że ma jakiegos fajnego CoD'a Na początku mi się nie podobał Klnąłem na serwerze, wyłapywałem bany od Fabia i mike ( ) Haha Pamiętam nawet jak Mike o cheaty posądzałem i wraz z kumplem robili sobie ze mnie jaja ;F taa pamietam i zostałem do dzis
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: n00bs.pl
Forum n00bs.pl →
Ogłoszenia, informacje →
n00bs.pl na facebookuNapisany przez xanat , 08 sty 2017 n00bs.pl, facebook |
|
|
||
Hydepark →
Internet →
Problem z YoutubeNapisany przez freq'u , 26 cze 2012 youtube, problem, n00bs.pl i 2 więcej |
|
|
||
|
Forum n00bs.pl →
Ogłoszenia, informacje →
n00bs-wars.plNapisany przez shiXe , 15 cze 2012 n00bs-wars, plemiona.pl, plemiona i 4 więcej |
|
|
|
Counter Strike 1.6 →
Counter Strike →
Mapping →
[Poradnik] VHE-Spawnpoint i BronieNapisany przez TurbO' , 13 kwi 2012 n00bs.pl, n00bs, CS 1.6, VHE i 6 więcej |
|
|
||
Hydepark →
Offtop →
kitty zdradziłaNapisany przez mike0131 , 05 mar 2012 zdrada, kitty, zdradzila i 1 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych