No widać, że dużo osób dowiedziało się poprzez znajomego, więc to chyba najlepsza reklama serwera. Z reklamy na forach tylko 2, zdecydowanie za mało. Wyszukiwanie też daje radę, ale teraz jak serwery są puste, to raczej nikt nie będzie chciał wchodzić na serwer.
Inne sposoby to głównie poprzez dołączonie do sieci.
Trzeba będzie pospamować na steamie ludziom
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 24 listopad 2011 - 20:41
Padł mi lapek, kupiłem jakiegoś używanego złoma, żebym mógł chociaż posiedzieć w necie. Pewnego dnia, przeglądając YT, zaciekawiło mnie pewne fragmovie. Pobrałem CS'a i zacząłem grać. Najpierw na takim zajebistym serwerze FFA, codziennie gdy wracałem ze szkoły, biegłem do kompa i grałem. Po pewnym czasie okazało się, że serwer przechodzi na STEAM, a, że nie wiedziałem co to jest, a nie było kogoś kto by mi to wytłumaczył, to szukałem, szukałem, aż znalazłem fajne BF. Na nim dostałem bana na rzekome WH(admin był idiotą...). Znów byłem zmuszony szukać, aż znalazłem naszego Cod'a, zacząłem grać, grać i grać. Miałem najwyższy lv, poznałem miłych ludzi i do tego panowała tam miła atmosfera, więc zostałem. Widać, że n00bs było mi przeznaczone .
Napisano 26 listopad 2011 - 22:00
No to moja historia: [urwany film] pamiętam tylko, grałem na uhajta i byłem tam chyba adminem, ale nie pamiętam dokładnie Gdzieś w lutym padł mi dysk. Bez kompa byłem z miesiąc, gdy wróciłem, na uhajta było przekierowanie na n00bs. loW. wyjaśnił mi jako tako co się stało, a ja po jakimś czasie po prostu się zarejestrowałem.
.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: n00bs.pl
Forum n00bs.pl →
Ogłoszenia, informacje →
n00bs.pl na facebookuNapisany przez xanat , 08 sty 2017 n00bs.pl, facebook |
|
|
||
Hydepark →
Internet →
Problem z YoutubeNapisany przez freq'u , 26 cze 2012 youtube, problem, n00bs.pl i 2 więcej |
|
|
||
|
Forum n00bs.pl →
Ogłoszenia, informacje →
n00bs-wars.plNapisany przez shiXe , 15 cze 2012 n00bs-wars, plemiona.pl, plemiona i 4 więcej |
|
|
|
Counter Strike 1.6 →
Counter Strike →
Mapping →
[Poradnik] VHE-Spawnpoint i BronieNapisany przez TurbO' , 13 kwi 2012 n00bs.pl, n00bs, CS 1.6, VHE i 6 więcej |
|
|
||
Hydepark →
Offtop →
kitty zdradziłaNapisany przez mike0131 , 05 mar 2012 zdrada, kitty, zdradzila i 1 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych