Pisa艂em ju偶 gdzie艣, 偶e m贸j komp nie ogarnie nagrywania nawet przy 30 fpsach, wi臋c mog臋 pomarzy膰, ale gdybym mia艂 mo偶liwo艣膰 to by艣 kotek zobaczy艂 co potrafi臋
Witamy na n00bs.pl - Sie膰 serwer贸w counter strike
Zarejestruj si臋, aby uzyska膰 dost臋p do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy ju偶 si臋 zarejestrujesz i zalogujesz b臋dziesz m贸g艂 tworzy膰 nowe tematy, pisa膰 posty, otrzymywa膰 reputacj臋 od innych u偶ytkownik贸w oraz b臋dziesz m贸g艂 r贸wnie偶 korzysta膰 z prywatnych wiadomo艣ci, aktualizacji statusu i wiele wi臋cej. Je偶eli posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋, klikaj膮c tu - a je艣li jeste艣 nowym u偶ytkownikiem stw贸rz swoje w艂asne konto!
Zarejestruj si臋, aby uzyska膰 dost臋p do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy ju偶 si臋 zarejestrujesz i zalogujesz b臋dziesz m贸g艂 tworzy膰 nowe tematy, pisa膰 posty, otrzymywa膰 reputacj臋 od innych u偶ytkownik贸w oraz b臋dziesz m贸g艂 r贸wnie偶 korzysta膰 z prywatnych wiadomo艣ci, aktualizacji statusu i wiele wi臋cej. Je偶eli posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋, klikaj膮c tu - a je艣li jeste艣 nowym u偶ytkownikiem stw贸rz swoje w艂asne konto!
Dkn
Rozpocz臋ty przez
PSVMXNE
, 18 lut 2012 16:56
Napisano 25 marzec 2012 - 16:16
Powiem kr贸tko... WHAT THE FUCK?! Wiedzia艂em 偶e si臋 tam skanuje brame od B, ale nigdy tam g艂owy nie waln膮艂em, i do tego tylko dlatego, 偶e mi zesz艂o hahaha
Zapraszam do ogl膮dania.
Prosz臋 o suby i like
U偶ytkownik Niewyimaginowywalny edytowa艂 ten post 25 marzec 2012 - 16:55
AESTHETICS
Napisano 25 marzec 2012 - 17:14
Strasznie dziwnie to wygl膮da.... Strzeli艂e艣, lufa posz艂a do g贸ry i kula jakby trafi艂a w g贸rn膮 cz臋艣膰 wej艣cia.
Czy偶by Fake? Nie wiem, nie b臋d臋 robi艂 dochodzenia.
Ale i tak 艂adnie
呕eby gra膰 dobrze musisz by膰 wsz臋dzie, bo gdy jeste艣 wsz臋dzie nie ma cie nigdzie
Napisano 25 marzec 2012 - 20:13
Jakby kto艣 chcia艂 pobra膰 sobie jakie艣 demka to polecam http://www.youtube.c...er/AllDemosHere
Napisano 25 marzec 2012 - 21:07
No oczywi艣cie demka nie dam, bo to fake, hax, aJm, met0ri przez 艣ciane (aha), amx, metamod i B贸g wie co jeszcze..
Jeden wielki FAKE nie ? Nie dam demka bo tak mi sie podoba, i co pewnie my艣licie,偶e wszystko ustawione, magia HLAE itp. Pff.
U偶ytkownik Niewyimaginowywalny edytowa艂 ten post 25 marzec 2012 - 21:16
AESTHETICS
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 3
0 u偶ytkownik贸w, 3 go艣ci, 0 anonimowych