Pisałem już gdzieś, że mój komp nie ogarnie nagrywania nawet przy 30 fpsach, więc mogę pomarzyć, ale gdybym miał możliwość to byś kotek zobaczył co potrafię
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Dkn
Rozpoczęty przez
PSVMXNE
, 18 lut 2012 16:56
Napisano 25 marzec 2012 - 16:16
Powiem krótko... WHAT THE FUCK?! Wiedziałem że się tam skanuje brame od B, ale nigdy tam głowy nie walnąłem, i do tego tylko dlatego, że mi zeszło hahaha
Zapraszam do oglądania.
Proszę o suby i like
Użytkownik Niewyimaginowywalny edytował ten post 25 marzec 2012 - 16:55
AESTHETICS
Napisano 25 marzec 2012 - 17:14
Strasznie dziwnie to wygląda.... Strzeliłeś, lufa poszła do góry i kula jakby trafiła w górną część wejścia.
Czyżby Fake? Nie wiem, nie będę robił dochodzenia.
Ale i tak ładnie
Żeby grać dobrze musisz być wszędzie, bo gdy jesteś wszędzie nie ma cie nigdzie
Napisano 25 marzec 2012 - 20:13
Jakby ktoś chciał pobrać sobie jakieś demka to polecam http://www.youtube.c...er/AllDemosHere
Napisano 25 marzec 2012 - 21:07
No oczywiście demka nie dam, bo to fake, hax, aJm, met0ri przez ściane (aha), amx, metamod i Bóg wie co jeszcze..
Jeden wielki FAKE nie ? Nie dam demka bo tak mi sie podoba, i co pewnie myślicie,że wszystko ustawione, magia HLAE itp. Pff.
Użytkownik Niewyimaginowywalny edytował ten post 25 marzec 2012 - 21:16
AESTHETICS
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych