godzik a co w tym podobnego ;o w tym filmie co dales ;o lol btw dziwne ze ten sam kawalek te same efekty... ehhh nie ma to jak brak wyobrazni i kopiowanie pomoyslow
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Dkn
Rozpoczęty przez
PSVMXNE
, 18 lut 2012 16:56
Napisano 10 czerwiec 2012 - 12:52
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja nie wiem po co taka spina. Nawet jeśli ściągnął to co? Chodzi tu o JEGO sklejenie filmiku. Zrobił film SAM i koniec
I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 01 lipiec 2012 - 20:30
ahahaha, dobry joke
Master Yi pod AP i Penta gwarantowana, healujesz się, Q, healujesz się, Q
Nie rozumiem , teemo ma trutke (e) i zazwyczaj wszystkie fragi leca do niego , ma jeszcze nieziemski as więc bije jak szalony . Grałem teemo koło 15, 20 meczów i w prawie każdym mam tripla , jak nie kilka , a w około 7,8 quadre
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych