Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Nie Ma To Jak Mój Komputer <3
Rozpoczęty przez
Soul.
, 01 maj 2012 18:00
komputer lol dlaczego ja dajcie nowy komp
Napisano 02 maj 2012 - 09:48
Omg co za problem formata zrobić ? Abyś miał płytkę z systemem i to wszystko. Na google jest multum poradników, wydrukuj sobie jakiś, gdzie krok po kroku jest napisane co trzeba zrobić. Jak nie masz drukarki to przepisz na kartkę hasła, które będą Ci mówiły co w danej chwili masz zrobić. Abyś go sformatował, instalacja windowsa sama Cię dalej poprowadzi.
Napisano 02 maj 2012 - 10:59
Fabio nawet nie wiem jak , co do tematu nie wiem dlaczego nie działa mi klawiatura przy włączeniu i przy tym menu gdzie nacisnac jak chce wlaczyc komputer
Edit : Gdy podłączyłem klawiature do laptopa wszystko śmiga , więc nie wiem dlaczego klawa w kompie na początku włączenia nie działa
Do isentora : Chlopie ja juz nie jednego kompa zepsulem i nie bede zadnych kurw formatow robil bo tu trzeba jakies sterowniki do kart dzwiekowych i inne gowna , wiec z tym formatem juz sie ode mnie odpierdo... jak nie ma innego sposobu niż format to nie rozumiem po co tutaj posty nabijacie .
Użytkownik Soul edytował ten post 02 maj 2012 - 11:40
Napisano 02 maj 2012 - 13:38
Jak Ty formata nie umiesz zrobić ani nazwy tematu zmienić to ja bym się bał w ogóle Tobie komputer zostawić
Dla mnie nie obejdzie się bez formata nic z tym nie zrobisz, a ten niebieski ekran to BlueScreen, czasami pomaga wyciągnięcie wszystkich podzespołów z komputera i włożenie ich z powrotem ale lepiej tego nie rób i oddaj komputer na złom, a później kup nowy.
Napisano 02 maj 2012 - 14:47
Edit : Gdy podłączyłem klawiature do laptopa wszystko śmiga , więc nie wiem dlaczego klawa w kompie na początku włączenia nie działa
Aby dzialala Ci klawiatura w Biosie - podczas pierwszego ekranu jaki zobaczysz(gdzie wyswietla ci dyski/ram/cd-rom) nacisnij del,
wejdz w opcje Setup i zmien opcje USB Legacy Support lub usb controller lub usb keyboard support na on. By wejsc do biosu w ogole potrzebujesz klawiature na zlacze PS2 lub przejsciowke(takie okragle)
Napisano 02 maj 2012 - 15:08
nup , ale ty dobrze wiesz , że ja sie gówno znam na komputerach i wątpie , żeby każdy odważny który uważa siebie za koksa w tych sprawach , w moim wieku cos potrafil
Wonszu jak wlaczam kompa to naciskam del i nic sie nie dzieje jedynie gdy naciskam f2 to wyswietla mi sie takie niebieskie menu i tam mam duzo opcji po angielsku itp
Edit : Moze chlopak siostry przyjdzie i mi zrobi formata , ale nie jestem pewien .
Użytkownik Soul edytował ten post 02 maj 2012 - 15:11
Napisano 02 maj 2012 - 15:15
Zeby Ci dzialala, potrzebujesz klawiature na zlacze PS2 lub przejsciowke(takie okragle). W tym niebieskim menu poszukaj opcji USB Legacy Support lub usb controller lub usb keyboard support i zmien na "On" i moze Ci zadziala, a potem daj "save & and exit"(odpowiedni klawisz na legendzie, chyba F8 lub ESC) i nacisnij "y" potem "enter"
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: komputer, lol, dlaczego ja, dajcie nowy komp
Hydepark →
Offtop →
1am & padasz NEED 3 osoby do LoL'aNapisany przez 1am , 09 lip 2012 lol, league of legends |
|
|
||
|
Hydepark →
Offtop →
Najlepszych Świąt ! ;DNapisany przez Soul. , 07 kwi 2012 LOL |
|
|
|
Hydepark →
Komputery →
Składanie komputeraNapisany przez ffffffff , 30 mar 2012 komputer, kupie, sobie, taki i 6 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych