Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

tech admin zryty
Rozpoczęty przez
oTe
, 03 maj 2012 14:42
Napisano 03 maj 2012 - 15:47

@ SmakU mi tam demo się ściąga max 30 sek
@ Fabio nie nam o tym decydować
a co do tematu to też chcę zobaczyć kto jeszcze dema ściągał bo to jest niemożliwe
no chyba że przy tym drugim strzelał że czyste bo innej opcji to ja nie widzę
albo demo było zbugowane jak z naszego HLTV
i po ponownym oglądnięciu zbanowany tracił nick
ale listę ściągających to wrzucić trzeba

Napisano 03 maj 2012 - 15:48

zaznacze ze kolega zryty 1 raz wrzucil demka do oceny wlasnie dla yahhooo
O dema poprosiłem smaka jakiś czas temu, ponieważ land czasem potrafi zniknąć, co się stało tym razem. Szablon był, a demek nie, land nie odpisywał, więc dałem mu te na czarną godzinę.
.
Napisano 03 maj 2012 - 16:03

Możliwe, że strzelał. Co prawda większość dem dawanych do oceny jest jedno czysty, a na drugim czit więc może strzelił.
Pobranie dużo mu nie zajęło, ale jeśli je oglądał to niech da screena demek z folderu i na dodatek datę ich utworzenia.
Co do samego zrytego i tego co robi moje zdanie jest takie. Jest za mało Moderatorów i ludzi którzy mogą podejmować decyzję o banowaniu itd. Praktycznie sam zryty coś robi. Za dużo roboty jak na jednego człowieka.
Napisano 03 maj 2012 - 17:59

oTe, skąd wiesz że znał? Po prostu chcesz, żeby mnie się za to dostało, za dopisanie ci uwagi do postu... No ciekawy pomysł na rewanż
Ale nie zapominaj, ABS jest tutaj administratorem i do jasnej anielki chyba ma coś tutaj do powiedzenia, czyż nie?
Dodano nowy post:
BTW. oTe, dziwne jest też to, że każdą wiadomość edytowałeś, czyżbyś nie był pewny tego o co nas oskarżasz i musisz zmieniać to co piszesz?

Dodano nowy post:
BTW. oTe, dziwne jest też to, że każdą wiadomość edytowałeś, czyżbyś nie był pewny tego o co nas oskarżasz i musisz zmieniać to co piszesz?
.
Napisano 03 maj 2012 - 18:10

Jeżeli ktoś ma super neta to ściągnie oba dema i uruchomi po 1:30 min, na pierwszym demu może się ktoś wzorować w myśl "Aj tam może będzie czyste"
a na drugim patrzy kto ma fajne staty, i jak mu się jedna akcja nie spodoba to obstawia tego gracza. Jednak to co napisałem zajmuje na moim kompie + jakaś tam wiedza w ocenianiu dem...
zajmuje min. 15 minut. Jednak napisałem co ja o tym sądzę a yahoo mógł być szybszy odemnie dlatego nie jest pewne że ktoś mu pomógł. Ale raczej w to nie wierze
.

Użytkownik DEPCZĘ PO PIĘTACH edytował ten post 03 maj 2012 - 18:14
Napisano 03 maj 2012 - 18:20

ja nie mogę, oTe robisz z tematu "Trudne sprawy" czy "Ukrytą prawdę" ?? hahah nawet nie wiecie jak sie z tego tematu uśmiałem..
mi swojego czasu jak grałem w csa to na łatwe demko zajmowało mi 2-3 min żeby wychwycić czita, a Wy tu jakąś parodie robicie.. te demka rzeczywiście były takie trudne że w 11 min nie da się ogarnąć??

Napisano 03 maj 2012 - 18:29

Rozpiska 1 demko.
2:14-wchodzi przed bsa patrzy na skrzynki delikatnie się odwraca potem nie widząc gracza zaczyna skanować, gdy wychodzi trochę dalej już go widzi ale zaraz zostaje całkiem zabity.
6:00-stanął potrwało kilka sekund zanim wyszedł wróg kiedy był blisko strzelił on wychylając się dostał w banie.Ja bym się wtedy nie zorientował to było podejrzane.
6:18-nie zatrzymując się i nie rozglądając czy ktoś z boku nie czyha na niego zobaczył na wh wroga na dole był blisko gdy jeszcze nie zobaczył zaczął strzelać full auto aż go zabił.Dziwne.
11:1-Wróg kampił na końcu domku ten zawrócił i przez scianę skanował (na dywanie) po chwili gdy już był obity wychylił się a wróg go zabił .
12:20-Idealnie patrzył po modelach gdy się wychylił zaczął strzelać.
18:39-zabił 1, 2 szedł cicho więc wychylił się i tak jakby wiedział, że tam jest zabił go.
Myślę, że to wystarczyłoby na zbanowanie gracza.
Nie oglądałem demek do końca tak chyba ze 4 pierwsze rundy.
2.nie byłem pewien, ale żaden nie wydawał się odpalony.
To moja pierwsza rozpiska więc proszę o wyrozumiałość.
Nikt mi w tym nie pomagał a tu macie ssy pobrania demek a 1(1) i 2(1) jest bo miałem jeszcze demka ze wcześniejszego mojego podania i nazywały się tak samo . http://imageshack.us/g/163/1dem.png/
Dodano nowy post:
Po tej pierwszej akcji wywnioskowałem, że jest odpalony ...
2:14-wchodzi przed bsa patrzy na skrzynki delikatnie się odwraca potem nie widząc gracza zaczyna skanować, gdy wychodzi trochę dalej już go widzi ale zaraz zostaje całkiem zabity.
6:00-stanął potrwało kilka sekund zanim wyszedł wróg kiedy był blisko strzelił on wychylając się dostał w banie.Ja bym się wtedy nie zorientował to było podejrzane.
6:18-nie zatrzymując się i nie rozglądając czy ktoś z boku nie czyha na niego zobaczył na wh wroga na dole był blisko gdy jeszcze nie zobaczył zaczął strzelać full auto aż go zabił.Dziwne.
11:1-Wróg kampił na końcu domku ten zawrócił i przez scianę skanował (na dywanie) po chwili gdy już był obity wychylił się a wróg go zabił .
12:20-Idealnie patrzył po modelach gdy się wychylił zaczął strzelać.
18:39-zabił 1, 2 szedł cicho więc wychylił się i tak jakby wiedział, że tam jest zabił go.
Myślę, że to wystarczyłoby na zbanowanie gracza.
Nie oglądałem demek do końca tak chyba ze 4 pierwsze rundy.
2.nie byłem pewien, ale żaden nie wydawał się odpalony.
To moja pierwsza rozpiska więc proszę o wyrozumiałość.
Nikt mi w tym nie pomagał a tu macie ssy pobrania demek a 1(1) i 2(1) jest bo miałem jeszcze demka ze wcześniejszego mojego podania i nazywały się tak samo . http://imageshack.us/g/163/1dem.png/
Dodano nowy post:
Po tej pierwszej akcji wywnioskowałem, że jest odpalony ...
Użytkownik Yahoo edytował ten post 03 maj 2012 - 18:28
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych