Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Co sie stalo?
Napisano 16 czerwiec 2012 - 11:26
Napisano 16 czerwiec 2012 - 11:31
Osobiście bardzo nie podoba mi się fakt, że decyzja zapadła w tak krótkim czasie, przy niewiedzy takich osób jak nup czy smaku i wiele, wiele innych, którzy bardzo wiele wnieśli do tej sieci, przynajmniej jakiś temat o tym jaka jest sytuacja, przynajmniej w dziale dla administratorów i poczekać te kilka dni... Z drugiej strony, gdyby taki temat powstał, pewnie byłoby tak samo jak dawniej, wiele krzyku (jak i teraz) i płaczu, oferowanie pomocy, a co ostatecznie by z tego wynikło? No, można się domyślać, że pewnie nic dobrego, ale to tylko przypuszczenia. Myślę, że osoby, które tej sieci poświęciły bardzo wiele czasu i nerwów (niektórzy też i pieniędzy, o które tak bardzo się kłócicie) powinny mieć w tej sprawie jakiś głos zanim to wszystko się stało, a nie, jeden dzień kogoś nie ma, następnego przychodzi i nie wie co się dzieje...
Z drugiej strony bardzo nie podoba mi się zachowanie niektórych "od nas". Rozumiem, że może komuś się bardzo nie podobać ta fuzja, ale nie rozumiem, czemu od razu najeżdżać na nich i wszystko, co z nimi związane. Fuzja w sumie daje n00bsom bardzo wiele możliwości, nowe serwery, nowi ludzie, którzy po chwili spędzonej na TSie i po przeczytaniu kilku ich postów wydają się być w miarę ogarnięci (z tego co wiem, większość z nich też to zaskoczyło i to ONI przyszli do NAS i nie widziałem, żeby któryś z nich spinał na naszych...). Oczywiście takie niespodziewane dołączenie się tylu nowych osób, w tym czerwonych, nie jest niczym dobrym, ale może jest jakaś droga do tego, żeby się dogadać jak ludzie.
Teraz wychodzi to o czym pisałem kiedyś tam, bardzo ważne decyzje podejmowane za plecami prawie wszystkich, przez które wychodzą tylko kolejne spiny, ostrzegałem
Nie wiem, czy taka nagła fuzja to dobry pomysł, osobiście ani tego nie popieram ani nie jestem stanowczo przeciwny, ale moglibyście przynajmniej przestać się tak spinać i omówić to na spokojnie.
Użytkownik Ketuael edytował ten post 16 czerwiec 2012 - 11:36
Napisano 16 czerwiec 2012 - 11:50
Ok jak chcecie żeby arena się do was nie przyłączała , wasza sprawa , padniecie szybciej i mniejsza konkurencja.
Nie padniemy i nie padlibyśmy szybciej ! Bo pieniadze były .
@ UP
Zryty tego nie zmodyfikował , bo było więcej tego . Chyba ludzie nie kłamią .
Użytkownik Fooch edytował ten post 16 czerwiec 2012 - 12:14

Napisano 16 czerwiec 2012 - 12:31
@Up dałbym ci plusa , ale wykorzystałem limit .
Ok jak chcecie żeby arena się do was nie przyłączała , wasza sprawa , padniecie szybciej i mniejsza konkurencja.
Widze cwaniaczka podpadłeś mi
Tak sobie wszystkie posty przeczytałem i tak rozkminiam czemu byśmy nie mogli dać szansy? , wiem jak było jak były stare n00bsiaki , i chcecie żeby były puste serwery i stałe napinki? No raczej tego niechcecie , Panie zryty mogłeś chociażby poinformować Użytkowników tego forum o zmianach a nie zrobić to samemu że nawet właściciel Nup o tym nie wiedział , Myśle że to jest w sumie dobry pomysł z tą arena czy jak to sie tam zwie , Więc dajmy szanse
Napisano 16 czerwiec 2012 - 13:16
Soul powiem Ci tylko tyle...fałszywa bestia z Ciebie. Widzę że nie masz swojego zdania tylko kierujesz się tym kto aktualnie że tak powiem "wygrywa" w sondażach. Za takie opinie to dziękuję i szczerze je olewam.
NIszczysz to ,że mam takie samo zdanie jak inni to znaczy , że jestem fałszywym człowiekiem ? Ogarnij się
[uwaga='Fabio']Nie spamuj, chyba coś napisałem wyżej
Użytkownik Fabio edytował ten post 16 czerwiec 2012 - 13:33

Napisano 16 czerwiec 2012 - 17:29
Napisano 16 czerwiec 2012 - 18:29
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
Użytkownicy
Temat jest zamknięty

Do góry