Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Co sie stalo?
Rozpoczęty przez
Gość_DanieloS_*
, 15 cze 2012 16:48
Napisano 15 czerwiec 2012 - 22:03

Popularny
Ja dorzucę w tym temacie coś od siebie bo jeszcze nie miałam okazji. I nie będzie to nic odkrywczego, bo wiele osób przede mną to już powiedziało - nie wiem na ile błędem jest fuzja, czas pokaże, chociaż przychylna temu nie jestem. Największe pretensje mam o brak informacji. Dowiedzieli się Ci co mieli? A cała reszta pełniąca tu jakieś mniejsze/większe funkcje, wspierająca sieć finansowo? Szacunek zwykły wymaga chociaż informacji. Nawet jeśli decyzja "na górze" zapadła. I żeby nup nawet nie wiedział... Autentycznie poczułam się olana ciepłym moczem. Takich decyzji nie podejmuje się z dnia na dzień, ta sieć nie powstała wczoraj. Sytuacja finansowa nie była ciekawa o czym chyba wszyscy wiedzieliśmy, rozważane było wczoraj zmniejszenie liczby serwerów i zgodziliśmy się że to jakieś wyjście, i kiedy sobie pomyślałam że ma zabraknąć n00bs też posłałam sporo grosza, ale gdybym wiedziała że następnego dnia wejdę na forum i zastanę coś takiego mocno bym się zastanowiła, bo chciałam wesprzeć n00bs, a nie n00bs + arena. I jakieś obce mi osoby na czerwono.
Gość_JoHHny_*
Napisano 16 czerwiec 2012 - 08:22

Ludzie już mnie powoli śmieszą te wasze denne komentarze
Zachowujecie się jak skończeni idioci ,wszystko co robi administracja nie pasuje wam. Powiem wam szczerze ,że nie mam zamiaru czytać tego waszego spamu jak wam jest zle itp. Zrozumcie to w końcu jeżeli by nie doszło do tej fuzji sieć by padła z powodu braku kasy! Gdzie byliście gdy było trzeba zapłacić za adminów? Zapłaciło ,może zaledwie 15 osób? Nie rozśmieszajcie mnie... Z arenyskilla znam praktycznie 100% ludzi i ręczę za nich
Co do Danielosa i Kazi mogą do tej sieci wprowadzić bardzo dużo ,polecam wejść na tsa gdy oni będą siedzieć i gwarantuje ,że od razu ich polubicie. Ode mnie dodam jeszcze ,że ci co im to nie pasuje są totalnymi kretynami ,którzy o niczym nie mają pojęcia. Odezwał się wielki SmakU ,który olał po raz kolejny raz sieć... Tym którym nie pasuje zawsze macie opcje wyloguj
nikt za wami nie będzie płakał. Co do fuzji gratuluje i czekam na dalsze efekty.

Napisano 16 czerwiec 2012 - 09:31

Napisano 16 czerwiec 2012 - 10:03

Johhny, wyjdź gówniarzu
. Gówno zrobiłeś dla tej sieci, a jeszcze morde otwierasz. Nie obchodzi mnie komu liżesz ***, ale wiem, że w tym doszedłeś już do perfekcji, idź i dalej rób wszystkich w ***na każdym kroku, począwszy od oceny demek po jakieś inne sprawy
. n00bs, było potęgą, kiedy jeszcze władze sprawowali tu nup i xanat, z biegiem czasu wszystko sie rypało, aż doszło do tego, co teraz widzicie. To forum jak i serwery tworzą GRACZE i UŻYTKOWNICY, nie administracja, jeżeli im nie spodoba sie taka zmiana, to sami będziecie sobie grali
Życzę szybkiego rozpadu obydwu sieci
.
[warn=evi]moderator zachowa kulturę czy potrzebuje pomocy?[/warn]

Napisano 16 czerwiec 2012 - 10:36

Popularny
No to może i ja się wypowiem.
Ostatnimi czasy przez problemy osobiste musiałem odpuścić na chwile n00bs jednak w miarę możliwości sprawdzam co się dzieje jak najczęściej. To co dzisiaj zobaczyłem powiem szczerze zaskoczyło mnie całkowicie i z deka zszokowało.
Nie neguje tej decyzji lecz też nie jestem w tym momencie skaczącym z radości dzieckiem.
Jedno jednak wiem na pewno - kiepsko to wyglądało i obawiam się, że w niedługim czasie n00bs by nie było.
Można to było z tego co widzę załatwić trochę wolniej, przygotować wszystkich na nadchodzące zmiany jednak tego już nie da się zmienić i trzeba to przełknąć.
Teraz mamy większe szanse na przeżycie zdobyliśmy sporo graczy a i do nowych ludzi się przyzwyczaimy w miarę czasu poznając ich.
Fabio ciebie proszę o zachowanie poziomu wyższego od chodnika i jeżeli masz problem z tym co się stało i życzysz obu siecią upadku to jako moderator tego wyrażać na forum publicznym nie będziesz. Dlatego napisz pw i odbiorę ci uprawnienia.
Co do nowych czerwonych - mam nadzieje, że dacie się poznać wszystkim z dobrej strony czego życzę z całego serca.
i jeszcze jedno . Przestańcie narzekać tylko idźcie do przodu.

Napisano 16 czerwiec 2012 - 11:02

Dla mnie to nie ma nawet co dyskutować , bo albo będzie lepiej ( z inną siecią i większą kasą na serwery ) lub nie ( koniec n00bsów i będzie koniec płaczu ) . A znalezienie takiej serwerowni która przychodzi od tak i jeszcze przełyka płacz takich jak fabio to nie jest łatwo . Dla mnie jest dobrze , ale rzeczy które zrobił tu m.in. nup ,xanat ,stali gracze (elite , ranga n00bs i wszyscy gracze ) powinno zostać bez ruszenia . Oczywiście lepiej jakby test demek powrócił do testu admina

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych