Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Seriale
Napisano 30 kwiecień 2012 - 19:21
Napisano 07 grudzień 2012 - 22:44
Oczywiście chodzi o Gwiezdne Wrota i Gwiezdne Wrota: Atlantyda, bo kolejna seria, tj. Gwiezdne Wrota: Wszechświat już mi jakoś do gustu nie przypadła.
Ogólnie serial jest kontynuacją filmowego wątku, więc wart najpierw przyswoić sobie film z Kurtem Russellem "Gwiezdne Wrota".
Napisano 09 sierpień 2014 - 19:01
Wybierz coś fajnego:
http://pl.wikipedia....ale_telewizyjne
Ewentualnie "4 pancerni i pies", ale to Ci się może nie spodobać
Napisano 20 wrzesień 2014 - 09:23
the following
sześć stóp pod ziemią
kompania braci
dowody zbrodni
hemlock grove
polecam
Dodano nowy post:
a no i jeszcze
http://www.filmweb.p...episodes#sezon1
I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 27 wrzesień 2014 - 20:26
Ja polecam najnowszy sezon Dr Who. Zaczyna się świetnie. Oczywiście jak to serial - warto oglądać od pierwszego sezonu, ale myślę, że można by się było nieco wkręcić nawet zaczynając od 8. sezonu
EDIT: evi, Kompania Braci ile ma sezonów/odcinków? Myślałem żeby to oglądać, ale czas muszę ułożyć.
Napisano 28 wrzesień 2014 - 09:51
Moje ulubione seriale:
Band of Brothers - mój ulubiony, obejrzałem kilkanaście razy, czasem jak mam wolny dzień to potrafię usiąść i obejrzeć od początku do końca To, że serial jest na faktach oraz pokazane relacje weteranów z tytułowej kompani dodaje smaczku polecam fanom 2 wojny światowej.
Sons of Anarchy - właśnie wychodzi ostatni sezon, polecam. Pierwszy sezon nie był produkcją o ogromnym budżecie, jednak sukces serialu zapewnił następnym sezonom ładne wykonanie
The Walking Dead - hur hur, zaraz nowy sezon? Od kilku lat zombie jest na ogromnym propsie, nie jestem pewien, czy to przez ten serial, który zdobył naprawdę wielką sławę, czy też serial wybił się właśnie dlatego, bo ludziom przyszedł humor na zombie Tak czy siak - serial fajny, momentami może przynudzić, ale zawsze można liczyć na to, że ruszy z kopyta i weźmie nas z zaskoczenia
Suits - przeleciałem 3 sezony, teraz gibam się z 4, z braku czasu nie mam jak oglądać. Serial fajny, tematyka może dla niektórych wydawać się nudna (firma adwokacka), jednak jeśli ktoś lubi oglądać postacie bystre, wygadane, ironiczne, śmieszne, to w tym serialu znajdzie zawsze coś dla siebie
Falling Skies - Jeśli lubisz klimaty post apo, walkę ludzkości z innymi siłami - to jest to. Świetny serial opowiadający o ruchu oporu ludzi, którzy ścierają się z okupującymi ich planetę alienami ++++
Vikings - Obejrzałem 1 sezon, wiem, że wyszedł drugi, ale nie miałem czasu go ruszyć - ale co mogę powiedzieć na podstawie pierwszego? Film o wikingach, temat fajny, ciekawe postacie, bardzo ładne efekty, klimat jest. Serial wart obejrzenia
Game of Thrones - Każdy chyba o tym słyszał, ale nadal nie wszyscy widzieli serial konieczny jest do obejrzenia, choćby dla samej scenografii i obsady
Fullmetal Alchemist Brotherhood - polecam każdemu, nie ważne czy jesteś fanem bajek, mangozje*em czy wyznajesz tylko Dragon Balla. Anime (chińska bajka) opowiadające o równoległym świecie, w którym jest nieco więcej możliwości niż u nas
The Sopranos - mafia pokazana w ciekawym stylu Serial niby ma już swoje lata, a jednak dalej bije na głowę wiele nowych produkcji. Tam nie potrzebne są efekty specjalne czy sceneria z rozmachem. Klimat, klimat, klimat. Sympatia do niektórych postaci oraz irytacja spowodowana innymi gwarantowana
American Horror Story - Może nie taki horror, jak Conjuring czy Ring, ale jest to ciekawie przedstawiona długa opowieść Każdy sezon opowiada o czym innym. Ciekawym elementem jest to, że mimo, iż w każdym sezonie są inne miejsca i postacie, to jednak dalej jest ta sama obsada, co jest naprawdę dobrym rozwiązaniem, nadającym temu serialowi "tego czegoś".
Sherlock - oh, ah, oh! Odcinki długie, ale jest ich stanowczo za mało. Krótkie sezony, ale, kurde, wciąga jak cholera. Myślę, że nie muszę mówić, o czym jest serial, tytuł wystarczy
To chyba tyle, nie będę pisał o serialach komediowych, sitcomach, bo bym się nie zmieścił, są fajne, jak ktoś chce się pośmiać to zawsze coś znajdzie myślałem też, żeby wspomnieć o Breaking Bad, ale sobie przypomniałem, że ten serial jest słaby, więęęęc... Cóż, tyle
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych