dobrze fabio
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Pokaż swoją twarz :D
Rozpoczęty przez
palmuś ;)
, 26 maj 2010 17:51
Napisano 20 maj 2012 - 20:25
Popularny
Napisano 20 maj 2012 - 22:20
Wiedziałem, że kiedyś mnie zobaczycie, trudno, stało się. Do 30 roku życia będę zapierda**** z dowodem po piwo, bo wyglądam jak dziecko. Sam z siebie się nieraz śmieje, ale jakoś boli, kiedy robią to inni, najbardziej zależało mi, żeby tutaj, nikt o tym nie wiedział... dzięki Evo.
Napisano 21 maj 2012 - 17:40
I ja sie z tym pedałem Fabiem zadaje Zresztą nie ważne, od dziś go nie znam
Spójrz na swój ryj i oceniaj innych Chyba , że nie masz lustra w domu , bo tak może być :o
Fabio nie bój się , spójrz na diakona lepiej ci będzie
[uwaga='mike0131']Kolejna taka uwaga a będziemy sprawdzać Twoje posty przed publikacją.[/uwaga]
Użytkownik mike0131 edytował ten post 21 maj 2012 - 18:22
Napisano 21 maj 2012 - 17:54
Fabio nie przejmuj sie, opowiem ci historie ktora mi sie przytrafila na wakacjach jak pracowalem. Wtedy mialem 16 lat (rocznikowo 17) chodze po ludziach sprzedaje ksiazki a tu jedna babka z ryjem do mnie ze chce z szefem gadac ze zatrudnia dzieci ponizej 16 roku zycia, ja sie pytam na ile pani wygladam a ta na 12 lat.
Albo ide do jakiegos prawnika a ten chce szefowi sprawe zakladac za zatrudnianie 13 latka.
Nie przejmuj sie fabio, potem inni beda ci zadroscic.
Ty! Tak ty! Zapraszam Cię na nasze SERWERY!
Napisano 21 maj 2012 - 18:26
mnie i rafika też za młodych uważaja i nie raz nie chcieli nam bez dowodu sprzedac nie przejmuj sie i masz tu całusa tez ode mnie
ja od tego roku obchodze imieniny 18 maja więc mozna by powiedziec ze juz mam 20 lat (rocznikowo mam;D)
nie smuć sie, nie jest tak zle poza tym wyglad sie nie liczy i wazne co ma sie w srodku;)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych