Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Pokaż swoją twarz :D
Napisano 02 czerwiec 2012 - 10:19
Popularny
Most nad rwacym potokiem hah
Użytkownik TPWC.dll edytował ten post 02 czerwiec 2012 - 10:37
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 02 czerwiec 2012 - 10:41
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 11 czerwiec 2012 - 17:08
Popularny
nie chciało mi się tak wgrywać pojedynczo więc macie
http://www.fotka.pl/.../BoskiChillout1
większość zdjęć starych jest
Napisano 17 czerwiec 2012 - 17:35
Popularny
Nie czepiać się mojej słit-foci, przynajmniej bez lustra jest. Po prostu nie miał mi kto zrobić zdjęcia jak chcesz to prawie nie ma chętnych...
Wiem, że piękny to nie jestem, ale żaden hosting nie chciał mojego zdjęcia przyjąć
Napisano 17 czerwiec 2012 - 17:40
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych