Otóż wiedziałem, że wszystko się tak potoczy, wszystko było przemyślane od początku...
ABS nie chciał mi oddać uprawnień po powrocie, ale udało mi się "wygrać" więc musiał znaleźć inny sposób, więc za każdym razem kiedy były spiny, kickał/banował tylko mnie, nie wspominam już o całej reszcie adminów, którzy mieli wszystko w dupie..
Mam już dość prowokacji na serwerach i na forum, i obrywania za coś czego nie zrobiłem, mam dość wyzywania bez możliwości odpowiedzi, mam dość takiego grania, kiedy po każdym zabiciu jest "gówno, gówno, gówno".
Odebraliście mi uprawnienia za moimi plecami, za to, że Slotki prowokował mnie, nie pierwszy już raz, za to, że bez przerwy ktoś miał jakieś debilne fazy, i za to, że coś wam się po prostu nie podobało.
Dziękuję tym, dzięki, którym gra na tych serwerach była przyjemnością, a osobą, które mają coś do mnie mówie - pocałujcie mnie w dupe.
Dziękuję w szczególności Smakowi, za czas, który poświęcił i był na każdy mój (jak wy to nazywacie) płacz o czita, dziękuję nupowi za to, że mnie tu wprowadził (poniekąd

), i dziękuję jeszcze takim osobom jak:
Fabio
Kuki
evidence
padasz?
shiXe
NoExpGoSex
godzik
Pro?Boszcz
Rasputin
degjepjes
Przepraszam Hashu, że o tobie zapomniałem

i pare tam innych osób.
Żegnam, może kiedyś wrócę, może nie.
PRZED PRZECZYTANIEM ZAOPATRZ SIĘ W SILNE LEKI PSYCHOTROPOWE BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z PSYCHIATRĄ, GDYŻ TEN TEKST MOŻE DOKONAĆ USZCZERBKU NA ZDROWIU.
Temat ten u 95% użytkowników zostanie uznany za płacz, ale osoby, które wiedzą o co chodzi, zrozumieją mnie.
ELO !
Użytkownik Diakon edytował ten post 01 luty 2012 - 21:50