co niestety nie zmienia faktu ze jest to male rozkrzyczane dziecko ktore jak nie dostanie co chce tupie noga. Ja do niego dlugo nic nie mialem i byl mi neutralny ale w ostatnich tyg naskrobal sobie bardzo bardzo swoim zachowaniem na serwerze. To nie my mamy go pilnowac tylko on ma pilnowac serwera. A na razie wyglada to tak ze balbym sie go zostawic bez opieki na serwerze, bo zachowuje siue tak jak sie zachowuje.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Tak to jest "puacz"
Rozpoczęty przez
PSVMXNE
, 01 lut 2012 21:30
Napisano 03 luty 2012 - 14:11

Słuchaj nie prowokuj mnie misiek
Nie obchodzą mnie jakieś usery którzy co 2 słowo piszą "kurwa" obchodzą mnie admini którzy robią tak
Admin: kurwa mac gowna bija
Admin: włacz głowe kurwa
Admin: co za ciota
Diakon: kurwa mac co za dekiel
Admin: uspokoj się diakon
Diakon: bo mnie wlkuriwa
Admin kick Diakon
Hipokryci ...
Takie coś było na 1 z demek więc Ty nie bądź śmieszny
To taka jedna z sytuacji jedna z wielu

Napisano 03 luty 2012 - 16:58

Zryty, Smak ma racje. Ja tez dzisiaj bylem swiadkiem pewnej sytuacji. Nie chce o tym chwilowo mowic, Diakon tez. Ale jesli jeszcze raz cos takiego zobacze uwierz mi ze to wyciagne

I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 03 luty 2012 - 17:53

Jezus przecież smaku pisze prawde nie raz cisniecie diakona od nie wiem jakiego człowieka , ja z nim normalnie gadałem na cod modzie normalnie wszystko , nie wiem co wy mu robicie że zaczyna bluzgać obrażać , ale napewno coś robicie , bo przypadku ze mną on nic takiego nie robił a teraz ty słotki piszesz jakieś pierdoły bo myślisz ze masz serv admina to jesteś nie tykalny i możesz każdego cisnąć. Tyle jest moim zdaniem nie raz widziałem co odwalasz slotki jak sie zwracasz do diakona itp , więc ty to nie jesteś tutaj czysty . tyle odemnie .
I napewno jak by smaku chciał to by tu na sieci był wielki potężny burdel , i byście go znienawidzili za to że was wsypał jak sie zachowujecie na serwerach .

Napisano 06 luty 2012 - 20:24

@Evo
"a teraz ty słotki piszesz jakieś pierdoły bo myślisz ze masz serv admina to jesteś nie tykalny i możesz każdego cisnąć."
dokładnie tak myśle
" nie raz widziałem co odwalasz slotki jak sie zwracasz do diakona itp , więc ty to nie jesteś tutaj czysty"
dowody a nie pier** od rzeczy

Napisano 12 luty 2012 - 21:55

Powiem tak, spojrzałem na całą tę sytuacje z innej perspektywy po pewnym czasie, i sam stwierdzam, że zachowałem się jak ostatni idiota. Chciałbym przeprosić głównie Slotkiego (oficjalnie xd) oraz inne osoby, które w jakikolwiek sposób uraziłem moim zachowaniem, mam nadzieje, że mam u was jeszcze jakieś resztki szacunku. Powiem jeszcze, że za jakiś czas pewnie wróce, bo jak to Difrent napisał "n00bs to ładna dziewczyna, której nigdy nie opuścisz"
A więc jeszcze raz przepraszam za moje odjeby etc. (moderatorzy nie cenzurujcie
)
~pzdr. Diakon aka niewyimaginowywalny
Dodano nowy post:
Dodam jeszcze, że nie będę walczył o odzyskanie uprawnień, bo zrozumiałem, że straciłem je nie bez powodu

~pzdr. Diakon aka niewyimaginowywalny
Dodano nowy post:
Dodam jeszcze, że nie będę walczył o odzyskanie uprawnień, bo zrozumiałem, że straciłem je nie bez powodu

AESTHETICS
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych