Witam, od jakiegoś czasu jak sami widzicie serwery świecą pustkami, od czasu do czasu tylko widać Cod'a i d2 pełne, ale częściej to niestety widać pustki niż full serwery.
Do czego zmierzam? do tego że już mi się powoli nudzi wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo kto by chciał utrzymywać puste serwery przez kilka miesięcy? to nic innego jak marnowanie kasy, a uwierzcie że za to co wkładam w sieć mógłbym sobie co miesiąc kupować dwie nowe opony do auta

albo tankować pełny bak 2 razy w ciągu miesiąca

Więc to nie jest chyba mało

Jeżeli tak dalej pójdzie i coś z tym wspólnie nie zrobimy to możecie sobie poszukać innej sieci.
A mi zostanie w kieszeni kilka stówek więcej z czego będę zadowolony

Poza tym pustki na serwerach to swoją drogą, drugi sprawa to sprawa mixów.
Ostatnio się dowiedziałem że pewne osoby przychodzą na serwer który kilka osób stara się rozkręcić i biorą sobie graczy z kręconego serwera na mixy.
Jeżeli te gówniane mixy są dla Was ważniejsze niż serwery które są puste to ja jeszcze bardziej jestem przekonany do tego żeby z tym skończyć

Podam tutaj pewien przykład, dowiedziałem się że gracz Kuki i Karo ostatnio przyszli na jeden z naszych serwerów i wzięli sobie graczy na mixa.
Po czym serwer za kilka minut stał się pusty.
Gdybyście sobie weszli w 10 osób na serwer zamiast grać mixa to wyszło by prawie na to samo, z tym że sieć i serwer by na tym skorzystali bardziej.
Ale Was chyba nie interesuje dobro sieci skoro wolicie grać mixy

No cóż, przykro mi z tego powodu a bardziej mi będzie przykro z tego że będę musiał zlikwidować maszynę na której stoją nasze wspaniałe puste serwery!
Więc taka mała prośba do Was, przemyślcie sprawę i zastanówcie się czy jest sens utrzymywać puste serwery.
Oj nie, co ja mówię ?! przecież to nie Wy płacicie kilka stówek co miesiąc za to, więc dla Was to nie ma sensu

Dziękuję za uwagę,
Pozdrawiam.