Skocz do zawartości

Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zdjęcie

Puste serwery..!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
82 odpowiedzi w tym temacie

Gość_JoHHny_*

Gość_JoHHny_*
  • Grupa: Gość
shixe dobrze :( O której sie umawiamy? A po GT widze ,że słabo coś bywasz na serwerze w czwartek byłeś a wczesniej przez 2 tygodnie 0 aktywności /:d

Użytkownik JoHHny edytował ten post 17 luty 2012 - 20:45

shiXe

shiXe
  • Tech Admin

• Grupa: n00bs!
  • Reputacja: 1150
  • MiejscowośćLeszno
Heh, w porównaniu do Ciebie mam jakieś życie, jestem również aktywny na innych forach. Zajmuję się kontem YT. Pracuje nad filmem n00bs, oglądam demka, czas na grę mam prawie zawsze (i tylko) po 22. Jeszcze masz coś do powiedzenia? Przypomnieć Ci Twoje obiecywanie ? Wku*wiasz mnie i nie tylko, a tak na prawdę połowę n00bsów swoją zasr*ną aktywnością i wymądrzaniem się, jak to żeś rozkręcił nasze puste (nadal) serwery. Ja się z nikim nie umawiam, obiecywałeś to dotrzymaj w końcu tej cholernej obietnicy, a nie zwalasz na samotność na serwerze. Ile razy coś obiecywałeś i za przeproszeniem gówno z tego wychodziło? Przepraszałeś i myślałeś, że Ci się w końcu upiecze. Okej, szanuje to, że chociaż dawałeś jakieś swoje propozycje, próbowałeś coś od siebie dawać, ale za przeproszeniem kurw*, zrób coś w końcu dobrze albo się przymknij. Dziękuje i gorąco Ciebie pozdrawiam :(

[uwaga="godzik']Proszę Cię, nie drap mi forum takimi słowami :d[/uwaga]

To godziku kochany, ocenzoruje to na swój sposób :)
  • 4

Kuki

Kuki
  • n00bsomaniak

• Reputacja: 675
  • Gadu-Gadu 11739141
  • Nick steam: kegel931
  • Steam ID: STEAM_1:1:34364374
  • MiejscowośćKwidzyn
@up shixe ma Racje.. Johhny czepiasz sie o jego aktywnosc, chociaz dobrze wiesz ze ma teraz Pracy wiecej niz nie jeden z tego forum, ogarnia reklame dla Sieci na Nie byle jakim portalu YouTube, ogarnia swoje FM, teraz w planach jest Fail Movie, co zapewne nie jest latwym skompletowac demka, skleic to i obrobic zeby wpadlo w oko, do tego dochodzi zabawa w rozposzechnienie tego, zaproszenie ludzi dzieki temu na forum i serwery. Jest czlowiekiem i tak jak ty i o jego aktywnosc nie powinienes sie czepiac :} byc moze chlopak ma cos wiecej niz cs i forum :(
  • 0

godzik

godzik
  • ..:: GTW ::..

• Grupa: Elite
  • Reputacja: 2156
  • Gadu-Gadu 4503159
  • Nick steam: soulmaker14
  • Steam ID: 0:0:19407044
  • MiejscowośćTychy
Ja jednak powiem, że JoHHny mimo wszystko ma rację :( Z kim nie pogadać to po 22. jest przy CSie i to w ciągu tygodnia, więc nie widzę problemu, by wejść na serwery. Widzę zresztą, że się zagalopowaliście. Nikt tutaj nikogo nie oskarża o to, że chcecie mixować, czy coś tylko nup prosi was o to, żeby zamiast mixowania skupić się przez tydzień, dwa na serwerach. Nieistotna jest godzina, ale fakt jest taki, że do mixa przynajmniej te 8 osób musi się zebrać, a tyle wlaśnie wystarczy by momentalnie zapełnić jeden serwer :d
  • 0

31339975d2c90487.jpg26396d5f21503862.jpg

Kuki

Kuki
  • n00bsomaniak

• Reputacja: 675
  • Gadu-Gadu 11739141
  • Nick steam: kegel931
  • Steam ID: STEAM_1:1:34364374
  • MiejscowośćKwidzyn
No ja niestety o 22 odpadam bo albo praca albo szkola -.- wiec w tej kwesti nie powiem nic. Jesli chodzi o mix'y i sprawnosc serwerow... Ja gram mixy i tak wyjatkowo malo, na serwerze zawsze sie znajduje jak abs lub ktos zaprosi, lub krece ze slotki TP.
  • 0

Gość_JoHHny_*

Gość_JoHHny_*
ShiXe to powiedz mi czemu ty jesteś SA jeżeli nie masz czasu na serwer? SA powinien kręcić swój serwer i poświęcić najwiecej czasu na to :( Jeżeli już mówisz ,że robisz zajebistą reklame na YT to powiedz ile osób już jest na forum od ciebie?! Nie wydaje mi się aby ktoś był wiec nie pierdziel głupot ... Mniej czasu poświęć na YT wiecej na serwer i zobaczysz :d Na razie śmiało mogę powiedzieć ,że robię więcej od ciebie bo ja przynajmniej miałem chęci kręcenia serwera nie to co ty :) Nie moja wina ,że dla mnie cs to nie wszystko i teraz idę do liceum i mam więcej nauki więc zrezygnowałem z kręcenia :) Z drugiej strony kręcić to ty masz nie ja. Gorąco też cię pozdrawiam :)

Użytkownik JoHHny edytował ten post 17 luty 2012 - 21:19

godzik

godzik
  • ..:: GTW ::..

• Reputacja: 2156
  • Gadu-Gadu 4503159
  • Nick steam: soulmaker14
  • Steam ID: 0:0:19407044
  • MiejscowośćTychy
JoHHny, ale proszę Cię o nie komentowanie jego kompetencji na stanowisku ServAdmina bo to już zakrawa na spisek i godzi w dobre imię Administracji, która dokonala wyboru shiXe na to stanowisko.
  • 0

31339975d2c90487.jpg26396d5f21503862.jpg

Zryty

Zryty
  • n00bsofil

• Grupa: Maintenance
  • Reputacja: 1273
Uwierz Johnny, ze tego typu reklama jest bardzo wazna...
  • 0
.

Gość_JoHHny_*

Gość_JoHHny_*
Zryty no to pokaż mi efekty tej reklamy :(

Dodano nowy post:
Dodam jeszcze to:
FULL serwer:
Każdy SA powinien starać się rozkręcać "swój" serwer na FULL

A jeżeli shixe ma aktywność raz na 2 tygodnie to o czym my tutaj mówimy?

Użytkownik JoHHny edytował ten post 18 luty 2012 - 09:33

Zryty

Zryty
  • n00bsofil

• Grupa: Maintenance
  • Reputacja: 1273
Johnny nie czepiaj sie bo jak bede musia ruszyc dupe to ci tak to udowodnie ze ci w piety pojdzie...
  • 0
.

Mario

Mario
  • Moderator

• Reputacja: 811
  • Nick steam: 43877535
  • Steam ID: 0:0:27055385
  • MiejscowośćLeszno
Z tego co mi wiadomo to shixe nie pchał się na SA, więc nie wiem dlaczego akurat w to uderzasz :( Druga sprawa to na każdym kroku piszesz o tym Twoim kręceniu serwera, ok pokręciłeś, my to doceniamy, ale nie musisz na każdym kroku o tym trąbić, bo to się robi irytujące już.
  • 1

Gość_JoHHny_*

Gość_JoHHny_*
Mario ja tylko uświadamiam komuś ,że się da tylko trzeba chcieć :(

Dodano nowy post:
Czyli mario mam rozumieć ,że on jest SA z przymusu? :d Nie wydaje mi się,jeżeli już się podejmuje bycia SA to chyba ma jakieś obowiązki które powinien robić?

Użytkownik JoHHny edytował ten post 17 luty 2012 - 23:18

shiXe

shiXe
  • Tech Admin

• Reputacja: 1150
  • MiejscowośćLeszno
To jest coraz bardziej śmieszne. Udajesz nie wiem jakiego wielkiego pana i myślisz, że Bóg wie ile będziemy Ci za to dziękować Przestań już chrzanić i spójrz na rzeczywistość jak jest i jak będzie, jeżeli będziesz miał takie podejście. Rozumiem, że adrenalinka podskoczyła, ale bez przesady. Chociaż ja spróbuję jakoś z tego wybrnąć i przestane flood'ować, a Tobie radze przemyśleć to co robisz :(
  • 0

mzx;p

mzx;p
  • Member

• Grupa: Member
  • Reputacja: 5
  • MiejscowośćSzczytno
[warn='freak']dostajesz warna za prowokacje i obrazę[/warn]
  • 0
Dołączona grafika

Gość_JoHHny_*

Gość_JoHHny_*
Dobrze odbiegamy trochę od tematu. Na dalsze rozmowy zapraszam na PW czy steam

Użytkownik JoHHny edytował ten post 17 luty 2012 - 23:20

freak

freak
  • MURZYN OLD SPIECE

• Reputacja: 738
  • Gadu-Gadu 3962319
  • Nick steam: trackio
  • MiejscowośćSosnowiec
Radzę Wam się ogarnąć, a szczególnie Tobie Johhny, pamiętaj co Ci niedawno powiedziałem i nie przeginaj. Jak chcesz się obnosić rozkręceniem serwera to idź pochwal się kolegom w szkole, a nie tutaj o tym prawisz przy każdej okazji. To, że sziks jest S@ to wybór Administracji, więc nie podważaj jej decyzji, bo za to jest sroga kara. Ostrzegam Cie, że moja cierpliwość do Twojej osoby się kończy.
  • 1
Dołączona grafika

Deagle

Deagle
  • n00bsomaniak

• Reputacja: 38
  • Gadu-Gadu 4556556
Nie czytałem wszystkich postów bo mi sie nie chciało, ale powiem jedno nup, serwerów juz nigdy tak nie rozkręcisz jak dawniej, dawniej grałeś ty bardzo dobrze co przyciągało wielu ludzi, grało duzo osob znanych powszechnie serwerowni np remi, xanat, enzo itp itd, teraz juz te czasy nie powrócą. Abs ty mowisz ze krecisz serwery? Dobra ale to jest tylko kręcenie, a nie rozkręcenie serwerów, to że zaprosisz 15 osob w 5 typa na 2 h to nie jest sukces. Sukcesem można nazwać to kiedy przyjdziesz o 9 rano w sobote i wiesz ze na serwerze będzie conajmniej 5 osob, tak jak było kiedyś... Więc... Albo sobie odpuszczamy wszsytkie gówniane serwery typu dd2 czy inne codmody i kręcimy tp na maxa, aż się rozhula i powstanie jeden z lepszych serwerów w polsce, albo dalej kaszlemy mokrym kaszlem przy 5 czy tam 6 serwerach. true story bro.
  • 0
Dołączona grafika

1925

1925
  • n00bsomaniak

• Reputacja: 485
  • Nick steam: pirlo11406
  • MiejscowośćKALISZ WLKP
mhm... Deagle jesteś w błędzie skasowanie all serwerów oznacza lipa , ponieważ masz Cod-moda , na którym zawsze ktoś gra więc ty mi tu nie gadaj głupot , Co do shixe nie raz dostałem zaproszenie do gry na steamie tak samo od diffa , więc ty Johhny nie gadaj mi tu że ty jesteś taki fajny itp bo ja jakoś od ciebie zapa nie wyłapałem ... :( Co do kukiego , weś ty tu nie gadaj ze po 22 nie mozesz grać jak piszesz mi z hashem po 23 nawet żebym mixa grał -_- tak samo na facebooku dodałeś post z 1 w nocy chyba że kogoś tam do mixa brakowało :d , Myślę żeby zrobić tak , najpierw rozkręcić jeden serwer do fulla , Ale nie kasować pozostałych , Jak zobaczą gracze że jest więcej serwerów będą też tam chcieli grać tak? . więc się grubo zastanowcie .
  • 0
Dołączona grafika

mike0131

mike0131
  • Wygnaniec

• Reputacja: 548
  • Nick steam: csmike0131
Jak na razie to te Twóje gowniane serwery Deagly prosperuja najlepiej
  • 2
Dołączona grafika

BUSHIDO

BUSHIDO
  • Member

• Grupa: Member
  • Reputacja: 13
  • Gadu-Gadu 4978447
  • Steam ID: 0:1:4763735
Jeżeli nie ma to może zróbcie grupę steam i poprostu pozapraszajcie do niej trochę ludzi, nawet losowych, nie ważne jak ich poznaliście bądź nie, bo wiadomo, że młodsza społeczność raczej zaakceptuje wszystko i wtedy poprostu poczekać, aż grupa się rozwinie. Gdy będziecie mieli conajmniej 100-200 członków ustanowić event na dany dzień i daną godzinę pt.: "Wszyscy wbijamy na DD2, więcej szczegółów w opisie", a tam przede wszystkim dane serwerowni, info o promowanym serwerze, oraz czas startu? I tak co jakiś czas możnaby było robić, myślę, że to też jeden z lepszych sposobów reklamowania..
  • 0
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych