Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Co sie stalo?
Rozpoczęty przez
Gość_DanieloS_*
, 15 cze 2012 16:48
Napisano 15 czerwiec 2012 - 19:02

Do rozpadu było bardzo daleko...
i tu się mylisz

Napisano 15 czerwiec 2012 - 19:02

@ UP DanieloS
Kpisz sobie na całej prostej . n00bs by nie upadło ! Były i nadal sa rozne warianty ... A , zę niektórzy nas wychujali to inna sprawa . Administracja , która stworzyła n00bs zniknęła . I to była chyba najrozsądniejsza administracja . Wystarczył jeden głupi temat zanim to nastąpiło , a nie jak juz to zrobiliście . Nie przekonasz wiekszości osób wiec nawet nie próbuj . To jest zbyt wiele jak na n00bs . A co do zdania to nasze zdanie liczy sie chyba nawet bardziej niż wasze tego całego nowego cyrku.
Użytkownik Fooch edytował ten post 15 czerwiec 2012 - 19:04

Napisano 15 czerwiec 2012 - 19:22

Popularny
W dupie byłeś, gówno widziałeś.Takie decyzje powinna podejmywac administracja ktora to stworzyla, a nie ludzie ktorzy graja na DD2...
Ja powiem tylko tyle. Pamiętam dlaczego powstało n00bs i mam nadzieję, że historia nie zatoczy koła. Powodzenia Wam życzę.
Napisano 15 czerwiec 2012 - 19:30

@up
true.
Z jednej strony nie spodobało mi się to, jak zostały n00bsy połączone z tą drugą siecią, i chyba nie tylko mi, aczkolwiek mam nadzieje ze na złę to nie wyjdzie.
Proponowałbym wczas to offnąć, a nie czytać offtopu 29582058 stron zaraz, jak to zawsze bywa.
Powodzenia
HF # GL
Napisano 15 czerwiec 2012 - 19:31

Witajcie, aktualnie w tej sieci bawię się w scouta/zwiadowce/obserwatora. No ale to co się teraz stało too chyba "Arena n00bs" z tego co tutaj doczytałem po postach. Oto moje pierwsze wrażenie jak odpaliłem dziś n00bs.pl

Pytanie teraz:
1. Gdzie tutaj będzie zachowany klimat?
2. Ile ludności cywilnej dochodzi do n00bs.pl?

Bitch Please. Wystarczy temat.A to dlaczego?
- A co? Maja sie kazdego pytac czy moga z nami zrobic fuzje czy nie?
Pytanie teraz:
1. Gdzie tutaj będzie zachowany klimat?
2. Ile ludności cywilnej dochodzi do n00bs.pl?

Napisano 15 czerwiec 2012 - 19:37

Szkoda ze nie było tematu dla n00bsiaków o tej fuzji.
DanieloS, wlasnie H@ powinien patrzec na opinie graczy bo to gracze tworzą siec.
Fajnie, duzo serwerów, wiele modów a czy to będzie się trzymac kupy to zobaczymy.
Ciekawe czy jutro będą jakies inne niespodzianki.
Wybitne Kluby Sportowe, Tworzą Sztamy Wyjątkowe.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych