Miałem nic nie pisać już na ten temat, ale jak widzę wasze wypociny to nie mogę się powstrzymać:
1. Dziwi mnie fakt całej tej napiny, po cholere go wwalać i to na dodatek demko z rozgrzewki (jak by ktoś chciał go wcześniej wwalić to by wwalił)
2. Nie możecie zakończyć waszych wywodów w jednym poście albo najlepiej poczekać na wynik, a później na wynik odwołania? ( a potem jak już spinać? )
3. Każdy zajmuje się tą SUPER ważna sprawą, ale na rozwój sieci to już nikt nie ma czasu (tutaj mogę przekierować do ostatniego postu desia co do sponsorów)
4. Widzę tutaj zwolenników i przeciwników shixe, dziwi mnie zachowanie przeciwników to bo podobno chcecie zgraną sieć (właśnie widzę)
Nie będę pisał nic więcej bo nie warto strzępić języka, róbcie co chcecie każdy ma swój mózg, a jak go używa to już nie moja działka...
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

youtube.com/shixerecords
Rozpoczęty przez
evidence
, 23 cze 2012 15:09
Napisano 28 czerwiec 2012 - 15:13

Dobra STOP. Nie ma sensu się spinać, bo każdy ma swoje zdanie, każdy patrzy na to z innej perspektywy, jedni się wdrążają w ten temat na maksa, drudzy mają wyjebane na to i powstają niepotrzebne spory.
Ja tylko nie rozumiem na co czeka administracja w związku z tym tematem, ban na AC poszedł, jednak wcześniej evidence napisał, że się odwoła, nie zrobił tego i co dalej? Na co teraz czekamy?
Napisano 28 czerwiec 2012 - 15:33

Napisano 28 czerwiec 2012 - 17:17

Popularny
[warn=evi]A ja proponuję zakończyć dyskusję bo to nie jest temat od tego
Daliście sobie po razie, wystarczy[/warn]

I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 29 czerwiec 2012 - 09:31

Slotki, to że się z kimś nie współpracuje nie znaczy, że nie można wziąć ich opinii pod uwagę, tak?
No właśnie chyba nie, skoro kiedyś ustalaliśmy, że to my zajmujemy się oceną czy dany gracz zasłużył na bana czy też nie.
Dlatego również nie rozumiem dlaczego czekamy na werdykt BL.
Napisano 29 czerwiec 2012 - 09:36

Nie "MY" ustaliliśmy, tylko nup sobie tak ustalił. To po raz.
Po dwa. W przypadku shiXe najbardziej obiektywnie jest dawać osąd osobom z zewnątrz, naturalna sprawa.
Po trzy. Nie wiem o co wam chodzi skoro shiXe dalej jest S@, jakoś nikt go na ulicach nie linczuje, nie było przewowy żałobnej przed EPS w Zabrzu.
Napisano 29 czerwiec 2012 - 12:32

Slotki, to że się z kimś nie współpracuje nie znaczy, że nie można wziąć ich opinii pod uwagę, tak?
Można

Zacznijcie się zajmować czymś pożytecznym...
to zamknijcie ten temat w cholerę a nie czekacie na opinie które nie będą brane pod uwagę

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych