przyjmij konstruktywną krytykę synu.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 08 lipiec 2012 - 12:25
Po prostu towar trzeba umieć sprzedać. Twój film to zlepek fragów, bez efektów, dodana jakaś muzyczka w tle, która w sumie też porywająca nie jest.a co do Ciebie godzik to najlepiej jak bede wstawial całe rundy nie ?
Nie ukrywajmy, że nic nadzwyczajnego nie pokazał tworząc ten filmik, więc nie oczekuj zachwytów. Ta forma, którą przedstawiasz jest dobra wtedy, gdy fragi są dobre i jest ich dużo, a tutaj ot kolejny film początkującego twórcy
Dostałeś plusa za to, że coś tworzysz.
PS. dgs* ma rację - naucz się przyjmować krytykę, jeśli chcesz być lepszy w tym co robisz.
Napisano 09 lipiec 2012 - 10:08
Koleś
Po 1. robisz coś co się nie podoba oglądającym, oni Ci to mówią, a ty sie na nich rzucasz...
Po 2. te całe Light Rays, są tak beznadziejne, że oczy bolą od patrzenia na 1 cm obok celownika...
Po 3. Nie mów, że nie rewelacja bo nie twoje akcje, bo sprawdziłem twój kanał, i twoje są o wiele słabsze niż Teeq'a
AESTHETICS
Napisano 09 lipiec 2012 - 11:19
Diakon proszę Cię , zanim coś napiszesz to przeczytaj DOBRZE.
Isentor napisał " nie ma jakiś rewelacyjnych akcji " ja tylko dodałem , że nie moje akcje tylko teeq'a , jakie mi dal takie zrobiłem.
A Light rays używa mnóstwo ludzi z movienations i jakoś niektórym to nie przeszkadza , ja rozumiem , że kolory sa słabe bo ja narazie szukam dobrej kombinacji
Następny filmik będzie lepszy ale narazie nie mam z czego robić
Napisano 10 lipiec 2012 - 12:45
aRu, ale to nie jest temat Diakona, tylko Sznajdera Jeżeli spotkał się z taką falą krytyki, powinien usiąść na chwile i pomyśleć co zrobić, by było lepiej, w swoich filmach, korzystając z wskazówek użytkowników, bo nie on będzie je oglądał, tylko właśnie te szare ludziki, jednakże jak widać, on woli się kłócić
Napisano 10 lipiec 2012 - 15:45
Fabio ja się nie kłóce Tylko jednak , żeby rozmawiać to też trzeba coś znać sie na rzeczy : ) Niektórzy sie znają i taką krytyke przyjmuje
Na razie nowych filmików nie będzie , bo demka z hltv są strasznie zbugowane i brzydko wygladają wiec jak ktoś ma jakieś dema pov / bądź ja coś ugram to na pewno zrobie jakiś filmik i wstawie
Napisano 17 lipiec 2012 - 09:03
czas na moją krytykę
-Jakieś intro?
-Jakość mizerna na 360p, u innych na 360p jest ok ;o
-1;11 - co to za orange box???
-według mnie słaba muzyka
-pojedyncze fragi
-jezeli robiles to w vegasie to slaby edit
I jeszcze pytanie Jak ustawić takie niebo na dd2? :X
Napisano 17 lipiec 2012 - 10:33
kezc to jest fragshow, a nie clip edit jest tutaj zbędny, imo akcje są cienkie, a orange box to pozostałości po tabeli wyników, ktrórą usunął.
Łap niebo http://www.netmovies...-hard-all-maps/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych