Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Dowcipy
Rozpoczęty przez
Pawianek
, 14 mar 2010 00:27
Napisano 29 kwiecień 2011 - 20:41
Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... a w dupe nie można... bo je, kurwa boli!
Napisano 11 listopad 2011 - 09:57
Biega, krzyczy pan Hilary:
"Gdzie podziały się dolary!?"
Bowiem z racji stanowiska,
Musi dbać, by koncern zyskał.
A tymczasem forsy rzeka,
Gdzieś na boki mu wycieka.
Szuka zatem oszczędności,
W Dystrybucji, w Księgowości.
Budżet obciął już Ha-eR-om,
Normy zwiększa Presellerom.
Skraca produkcyjne linie,
Zwęża ściany w magazynie.
Likwiduje Dział Vendingu,
Tnie etaty w Marketingu.
Co się da centralizuje
Albo też outsoursinguje.
Już zamykać chce depoty,
Już sprzedawać chce pół floty,
Nagle - spojrzał do lusterka,
Nie chce wierzyć, znowu zerka,
I już wie, że zyski zżera
Jego pensja menedżer
Pani w szkole pyta Jasia:
- Jasiu, masz zadanie domowe?
- Tak, mam.
- To pokaż mi je.
Na to Jasiu:
- Błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli.
"Podczas sexu Jasia i Małgosi, Małgosia mówi do Jasia:
- Jasiu ruchasz lepiej niż tata.
Jasio na to:
- Wiem, mama mi mówiła."
Rozmawiają cycki z fiutkiem, te pierwsze mówią
-my to mamy przesrane w dzień... trzymają nas w jakiś stelażu,nie można się ruszyć ani nic.a w nocy za to jest super, jesteśmy uwolnione, masowane mmm świetna sprawa
na to fiu/tek:
-a u mnie wręcz odwrotnie. za dnia mam swobodę leniwie zaglądając sobie z jednej nogawki w druga, ale w nocy zaczyna się koszmar - zakładają mi gumowy czepek na głowę i trzęsą, trzęsą aż się porzygam
Użytkownik Voojitsu edytował ten post 11 listopad 2011 - 09:59
Napisano 19 styczeń 2012 - 00:05
Facet miał trzy przyjaciółki i w którymś momencie musiał się zdecydować którą z nich poślubić. Dlatego postanowił zrobić test. Każdej dał po 4 tysiące złotych i czekał co będzie.
Pierwsza przyjaciółka poszła do sklepu, kupiła sobie suknie, buty, piękny kapelusz. Poszła do fryzjera, solarium i kosmetyczki. Wraca i mówi:
- Chce być najpiękniejsza, ponieważ cię kocham! Druga przyjaciółka poszła do sklepu. Kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i tysiąc puszek piwa. Wraca i mówi:
- To moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham!
Trzecia przyjaciółka wzięła pieniądze, zainwestowała. W krótkim czasie zarobiła 250 procent. Pieniądze znów zainwestowała i tak je pomnożyła, że dorobiła się wielkiego majątku. Wraca i mówi:
- Je te pieniądze zainwestowałam i zarobiłam tyle, aby wystarczyło na naszą wspólną, szczęśliwą przyszłość, ponieważ cię kocham!
Facet był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami. Przemyślał wszystkie za i przeciw i... ożenił się z tą, która miała największe cycki.
Morał: mężczyźni, w przeciwieństwie do kobiet, nie lecą na kasę.
+ filmik na refleksje
Pierwsza przyjaciółka poszła do sklepu, kupiła sobie suknie, buty, piękny kapelusz. Poszła do fryzjera, solarium i kosmetyczki. Wraca i mówi:
- Chce być najpiękniejsza, ponieważ cię kocham! Druga przyjaciółka poszła do sklepu. Kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i tysiąc puszek piwa. Wraca i mówi:
- To moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham!
Trzecia przyjaciółka wzięła pieniądze, zainwestowała. W krótkim czasie zarobiła 250 procent. Pieniądze znów zainwestowała i tak je pomnożyła, że dorobiła się wielkiego majątku. Wraca i mówi:
- Je te pieniądze zainwestowałam i zarobiłam tyle, aby wystarczyło na naszą wspólną, szczęśliwą przyszłość, ponieważ cię kocham!
Facet był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami. Przemyślał wszystkie za i przeciw i... ożenił się z tą, która miała największe cycki.
Morał: mężczyźni, w przeciwieństwie do kobiet, nie lecą na kasę.
+ filmik na refleksje
Użytkownik Kicia-ruchawka edytował ten post 19 styczeń 2012 - 00:06
Napisano 20 styczeń 2012 - 16:17
Przychodzi mąż pijany do domu i kładzie się do łóżka obok żony i woła:
-Hela dawaj miskę będę rzygał
Żona nic.
-Hela dawaj miskę bo będzie nie dobrze.
Żona nadal leży.
-Hela dawaj miskę będę rzygał.
Hela idzie po miskę do kuchni.
Nagle mąż woła z pokoju:
-Hela zmiana planów,nasrałem w gacie.
Dodano nowy post:
Jak się nazywa potomek krowy?
-Pokrowiec.
-Hela dawaj miskę będę rzygał
Żona nic.
-Hela dawaj miskę bo będzie nie dobrze.
Żona nadal leży.
-Hela dawaj miskę będę rzygał.
Hela idzie po miskę do kuchni.
Nagle mąż woła z pokoju:
-Hela zmiana planów,nasrałem w gacie.
Dodano nowy post:
Jak się nazywa potomek krowy?
-Pokrowiec.
Użytkownik Diablo9 edytował ten post 20 styczeń 2012 - 16:21
Napisano 22 styczeń 2012 - 22:41
to wam napisze kawał o mojej byłej pracy
Przychodzi wędkarz nad rzekę łowić ryby, łowi łowi i nagle złowił złotą rybkę, rybka do niego spełnię twoje 2 życzenia, wędkarz myśli i po dłuższej chwili mówi do rybki chcę jeb.. i być jeb... no i na następny dzień trafił do Philipsa chodzi o to że tak się jeb.. jak wół i jeszcze cię kierownictwo jeb...
Napisano 10 luty 2012 - 22:46
Facet z kobietą umówili się na sex,
po chwili kobieta mówi : włóż mi tam palec
mężczyzna oczywiście włożył, po kilku minutach kobieta mówi : włóż mi dwa palce, facet włożył
po pewnym czasie kobieta mówi włóż mi całą ręke.. facet wklada..
po 10 minutach kobieta mówi włóz mi dwie ręce.. facet wklada a kobieta do niego: zaklaskaj teraz.
facet na to : nie idzie, kobieta odpowiada mu : noo widzisz jaka ciasna ?
Napisano 17 luty 2012 - 19:58
Mąż i żona oglądają zagraniczny program psychologiczny o skrajnych emocjach. W pewnym momencie odzywa się mąż:
- Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie szczęśliwym i smutnym w tym samym czasie.
- Masz największego penisa wśród własnych kumpli.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych