Na porodówkę wchodzi Niemiec , Żyd i Murzyn . Mają rozpoznać swoje dziecko , najpierw wchodzi żyd ..... po pewnym czasie wychodzi i mówi : Ja nie wiem które jest moje , drugi wchodzi murzyn ..... wychodzi i mówi : Ja też nie wiem które jest moje, więc wchodzi Niemiec .... wychodzi zadowolony , żyd się pyta: czemu jesteś taki zadowolony? a Niemiec na to : Wiem które dziecko jest moje , jak wszedłem powiedziałem ,,hi hitler'' mój się wyprostował , żyd się zesrał a murzyn to posprzątał.
albo taki
dlaczego murzyni jedzą biała czekoladę ?
by nie gryźć się w palce
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Dowcipy
Rozpoczęty przez
Pawianek
, 14 mar 2010 00:27
Napisano 01 marzec 2012 - 18:18
Spotkały się 3 prostytutki: Polka, Rosjanka i Rumunka.
Wszystkie 3 kłócą się o to, która ma bardziej rozjechaną szparkę.
Najpierw udowadnia Polka, podchodzi do stołu, kładzie na stół jabłko. Siada na jabłku, potem wstaje, i mówi - Było jabłko, nie ma jabłka!
Następnie próbuje Rosjanka. Kładzie na stół pomarańczę, siada na niej, potem wstaje i mówi - Była pomarańcza, nie ma pomarańczy!
Na końcu podbija Rumunka. Kładzie na stół arbuza. Siada, wstaje, mówi - Był arbuz, nie ma stołu!
Napisano 04 marzec 2012 - 09:24
Kiedyś naga napalona miss świata poprosiła Chuck'a Norris'a, by zrobił to co umie robic najlepiej. Dostała z pół obrotu.
Idzie blondynka do sklepu RTV i AGD
Sprzedawca mówi:
-Blondynkom nie sprzedajemy
Wychodzi wkurzona.
Na drugi dzień przychodzi w peruce
- Prosze ten telewizor
- Blondynkom nie sprzedajemy.
Wychodzi jeszcze bardziej wkurzona.
na trzeci dzień przychodzi w peruce i w kapturze
- Poprosze ten telewizor.
-Blondynkom nie sprzedajemy
-Skąd pan wie ze jestem blondynkom?