Siemka,mam na imię Wojtek i mam 15 lat.Interesuję się sportem i e-sportem.Zacząłem grać w cs'a jak miałem 9 lat.Pokazał mi go brat i bardzo mi się spodobał.Gram do dziś i mam nadzieję,że nadal będę grać.Mieszkam w Dukli na Podkarpaciu.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Przedstaw się :)
Rozpoczęty przez
ABS
, 17 kwi 2011 19:46
Napisano 04 grudzień 2012 - 00:54
Hej haj helooou.
Niektórzy może mnie jeszcze pamiętają , gdyż jestem tu od czerwca 2011r. Alee po wyjeździe do Egiptu zupełnie zapomniałam o tej sieci , a ip jakos mi sie zgubilo
Szukając dzisiaj serwera na którym można by pograc trafilam na N00bs. Na pierwszy rzut oka " przeciez ja go znam " i od razu sobie przypomnialam , że mam tu konto i kiedyś bylam tuu noobsiakiem
Kontynuuję swoją dalszą przygodę z serwerownią Może sie jeszcze raz przedstawie Gosia , lat 16. Zamieszkuje Łodz W wolnym czasie wychodze ze znajomymi , słucham muzyki i jestem miłą i sympatyczną osobą .
A więc jeszcze raz Dzien Dobry , mam nadzieje , że się na mnie nie gniewacie ( Ci co mnie choć troszkę pamietaja) ; *
Napisano 04 styczeń 2013 - 18:56
Temat prawie zapomniany to trzeba go wznowić
Nie mam talentu do opisywania czegokolwiek lub kogokolwiek, a więc również samego siebie Moją wizytówką będzie to!
Ogólnie to cześć! (prawie bym zapomniał)
Imię: Sebastian
Zamieszkanie: Bydgoszcz
Zainteresowania: Rzeczy związane z informatyką, w sumie ciupam wszystkie po kolei, zamiast skupić się na jednej rzeczy (haha). Piszę mniej skomplikowane pluginy (doświadczenie mam zdobyte przez hardcorową edycję starego COD MOD'a).
Zawód: jeszcze nie mam, ale kształcę się w kierunku technik informatyk
Jak tu trafiłem i od kiedy o Was wiem: Hmmm... Jakiś czas temu poznałem shiXe, a dopiero przed kilkoma dniami dowiedziałem się w sumie przypadkiem w czasie rozmowy o tej sieci
Ile gram w cs: Hmm, jak miałem jakieś 11-12 lat to zacząłem pykać w to gówienko
Steam: Posiadam, CS kupiony ładnie w empiku za całe 50 zł w 2008r. => Steam 2k8 (nie chwalę się)
Stan cywilny: Kawaler
Co chce u Was osiągnąć?: W sumie to nic, bo świetnie sobie radzicie. Z początku myślałem, że może przydam się jako skrypciarz do pisania pluginów, ale okazało się, iż takie osoby już na tym forum są, no i ogarniają pewnie lepiej PAWNA ode mnie Myślałem również by pełnić funkcje wspomagającą przy serwerach, lecz od tego też macie ludzie heh. Wychodzi, że powinienem starać się jedynie o admina i póki co to starczy.
Nie mam talentu do opisywania czegokolwiek lub kogokolwiek, a więc również samego siebie Moją wizytówką będzie to!
Ogólnie to cześć! (prawie bym zapomniał)
Imię: Sebastian
Zamieszkanie: Bydgoszcz
Zainteresowania: Rzeczy związane z informatyką, w sumie ciupam wszystkie po kolei, zamiast skupić się na jednej rzeczy (haha). Piszę mniej skomplikowane pluginy (doświadczenie mam zdobyte przez hardcorową edycję starego COD MOD'a).
Zawód: jeszcze nie mam, ale kształcę się w kierunku technik informatyk
Jak tu trafiłem i od kiedy o Was wiem: Hmmm... Jakiś czas temu poznałem shiXe, a dopiero przed kilkoma dniami dowiedziałem się w sumie przypadkiem w czasie rozmowy o tej sieci
Ile gram w cs: Hmm, jak miałem jakieś 11-12 lat to zacząłem pykać w to gówienko
Steam: Posiadam, CS kupiony ładnie w empiku za całe 50 zł w 2008r. => Steam 2k8 (nie chwalę się)
Stan cywilny: Kawaler
Co chce u Was osiągnąć?: W sumie to nic, bo świetnie sobie radzicie. Z początku myślałem, że może przydam się jako skrypciarz do pisania pluginów, ale okazało się, iż takie osoby już na tym forum są, no i ogarniają pewnie lepiej PAWNA ode mnie Myślałem również by pełnić funkcje wspomagającą przy serwerach, lecz od tego też macie ludzie heh. Wychodzi, że powinienem starać się jedynie o admina i póki co to starczy.
Napisano 17 marzec 2013 - 14:05
Siemka!
Jestem Grzegorz mam 15 lat mieszkam w pięknej miejscowości o nazwie Brzoskwinia nieopodal Krakowa lubie słuchać reggae grać w cs-a i jezdzić na rolkach. Grywam najcześciej na Cod bo tam jestem dobry ale pomalutku zaczynam grać na ffa i only dd2.
Bless!
Napisano 17 marzec 2013 - 20:31
Siemka!
Jestem Grzegorz mam 15 lat mieszkam w pięknej miejscowości o nazwie Brzoskwinia nieopodal Krakowa lubie słuchać reggae grać w cs-a i jezdzić na rolkach. Grywam najcześciej na Cod bo tam jestem dobry ale pomalutku zaczynam grać na ffa i only dd2.
Bless!
Mam znajomego w Brzoskwini .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych