Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Co sie stalo?
Napisano 15 czerwiec 2012 - 17:07

Popularny
Pochopna? Moze i troche.
Ale czy ma sens? - Tak ma sens!
A to dlaczego? Poniewaz wiemy ze razem mozemy stworzyc wiecej niz osobno.
Wiecej ludzi bedzie ogarnialo serwery, wiecej ludzi bedzie na nich gralo, wszystko bedzie bardzo odwiedzane i znacie..
Czy nie tego chcecie?
Pochopna , znasz w ogóle znaczenie tego słowa . Byli tutaj normalni administratorzy dla ktorych n00bs znaczyło wszystko. O wszystkim informowali , a nie tak jak to teraz zrobili ludzie , dla których jak sie okazało wiekszość nic nie znaczy.

Napisano 15 czerwiec 2012 - 17:11

Napisano 15 czerwiec 2012 - 17:15

Popularny
Ile jesteś w tej sieci? Widzisz jej rangę ? Ogólnie nie mów że może wyjść bo zrobiła więcej niż Ty dla tej sieci

Dodano nowy post:
I jeszcze H@ Zryty mnie minusuje za to że zadałem konkretne pytanie na 1 stronie

Napisano 15 czerwiec 2012 - 17:17

postep to postep. to co jak bedzie pracowac w jakiejs firmie i przejmie ja jakas wieksza albo bedzie fuzja to tez sie obrazisz bo burdel i nowi ludzie?
YYyy wiesz co jestem osobą myślącą racjonalnie . Zawsze , ale to zawsze jest jakieś wyjście z każdej sytuacji . I nigdy w życiu moja osoba nie oddałaby swojego dziecka . W tym przypadku nup'a n00bs . Nie tylko ja tak uważam , to co zostało przeze mnie napisane . Dużo osób miało zaufanie co do niektórych , a tu taka niespodzianka ...
@ UP
Wypowiadaj się . Ja osobiście z chęcią posłucham tego co mają do powiedzenia " bracia " n00bs . I osoby , które zrobiły to za plecami . A jeżeli nie mają odwagi sami tu tego wytłumaczyć to niech zamilkną na wieki .
Użytkownik Fooch edytował ten post 15 czerwiec 2012 - 17:19

Napisano 15 czerwiec 2012 - 17:47

Napisano 15 czerwiec 2012 - 17:49

Popularny
Użytkownik TPWC.dll edytował ten post 15 czerwiec 2012 - 17:52
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 15 czerwiec 2012 - 17:50

Popularny
Napisano 15 czerwiec 2012 - 17:57

Użytkownik Rasputin edytował ten post 15 czerwiec 2012 - 18:00
Napisano 15 czerwiec 2012 - 17:58

Użytkownik TPWC.dll edytował ten post 15 czerwiec 2012 - 17:59
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 15 czerwiec 2012 - 17:59

Popularny

I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 15 czerwiec 2012 - 18:01

@evidence,
Po raz pierwszy się z Tobą nie zgodzę i napiszę, że pieprzysz trzy po trzy. Zryty napisał, że starczy nam na utrzymanie serwerów w tym miesiącu, będzie problem w przyszły.Mieliśmy do wyboru - albo się połączyć, albo pakować manatki, bo za miesiąc nie było by forum i serwerów.
Padło hasło: poprośmy Smaka o pomoc. Jaki był efekt? Zryty spytał co mu damy w zamian. Czy to naprawdę było istotne pytanie? SmakU już dawno odmówił bycia adminem w tej sieci, ale i tak wszyscy mu mają coś za złe... ponad to można było rzucić oficjalną prośbę, że albo gracze się dorzucą, albo fuzja - wierzę, że pieniądze by się znalazły

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych