opisałeś mój ostatni rok... z małą domieszką CS'a i zdecydowanie bez piłki
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
kulturystyka - sport dla wszystkich :)
Napisano 16 listopad 2014 - 01:47
Niech tam, się polansuję fotką z poczynań
http://images66.foto...0b01a04c7cd.jpg
Była baryłka tu są jeszcze długie miesiące i lata pracy, ale aktualnie lepszy punkt wyjściowy niż te 3 m-ce temu.
Napisano 16 listopad 2014 - 12:01
tak jak pisalem wczesniej, dobrze jest wlasnie wyciąć się na wióry i spokojnie od suchara nabierac masy tylko powoli i z głową bo niestety puste komórki tłuszczowe tylko czekają aby ponownie się napełnić niechcianym syfem a tobie zostalo jeszcze troche fatu w dolnej czesci - brzuch i talia, takze jak tego sie pozbedziesz to mysle ze spokojnie mozna zaczac budowac sylwetke. Proponowalbym do swiat jeszcze pociagnac odchudzanko a potem przez swieta zrobic sobie pare dni luzu i powoli masa
Napisano 16 listopad 2014 - 12:05
Na razie skupiam się przez zimę na moim golfie dlatego masy w sumie nie miałem w planach na ten rok. Chociaż słyszałem, że trochę mają się w firmie zamówienia zmniejszyć, wtedy by mi czasu starczyło na wszystko, ale na razie to sfera marzeń
I jak widzisz, te 5kg jeszcze chciałem zrzucić, co byłoby pozytywne właśnie do późniejszej budowy masy, ale mnie się nigdzie nie spieszy, jak to mówią: pośpiech złym doradcą
Napisano 15 grudzień 2014 - 08:00
5 grudnia udało mi się wbić te 80kg na wadze a obecnie juz leci lekka rzezba tak do polowy stycznia moze nawet do lutego bo chcialbym znowu odslonic ladnie 6pack takze pewnie te 5-6 kg trzeba bedzie w dol zejsc. Wstawie wtedy fotki porownujace forme jakies pewnie Obecnie trening leci bez zmian 4x w tygodniu + jakies tam cardio. Z diety staram sie wyrzucic syf no i obcinam powoli weglowodany. Odzywek nie biore zadnych tylko czasem sobie bialko dorzuce do platkow na mleku pozdro
Użytkownik dgs* edytował ten post 15 grudzień 2014 - 08:01
Napisano 12 styczeń 2015 - 20:31
okres świąteczno - noworoczny wybił mi z głowy redukcję i lecę dopiero jakoś od tygodnia haha trening zmieniłem na typowo siłowy ( praktycznie same podstawowe ćwiczenia wielostawowe ) 3x w tygodniu + trening stabilizacyjny. Waga powoli idzie w dol a pewnie na dniach dorzuce bieganie aha no i w sobote zdalem egzamin na trenera personalnego takze juz mam oficjalne uprawnienia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych