Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
kulturystyka - sport dla wszystkich :)
Napisano 18 czerwiec 2013 - 17:00
Napisano 11 lipiec 2013 - 19:03
Napisano 14 lipiec 2013 - 01:02
Wybitne Kluby Sportowe, Tworzą Sztamy Wyjątkowe.
Napisano 24 sierpień 2013 - 09:04
Napisano 24 styczeń 2014 - 18:22
Napisano 13 lipiec 2014 - 13:09
Jak tam doggy, masa poszła?
Hmm, ja od ponad pół roku zero ćwiczeń, jak to mówią - były wymówki.
Ponad miesiąc temu lekko naciągnięty nadgarstek w pracy, boli jeszcze przy próbie podnoszenia głupich 20kg na biceps, ale poukładałem sobie nieco czas wolny i będę wracał do treningów. Zobaczymy ile dam radę tym razem, ale mam dość motywacji, by to robić przy okazji tylko muszę się wybrać na prześwietlenie tej ręki jak nie przestanie boleć
Napisano 17 lipiec 2014 - 19:29
u mnie masy jak na lekarstwo... Obecnie koncze redukcje ( rzezba ) . Teraz to bedzie jakos 13 albo 14-ty tydzien w kazdym razie ciagne rzezbe do konca lipca 7 kwietnia ważyłem 82 kg a obecnie jest 72,5 takze juz sporo zrzucilem , staram sie jak najbardziej dociąć , chodze czasami ostro glodny bo niestety dieta daje popalic. Po redukcji robie 1 dzien obżarstwa całkowitego a potem zrobie sobie tydzien przerwy od treningow , potem lekkie roztrenowanie ( 2 - 3 tygodnie lekkich treningow ) i wskakuje na mase obecnie trenuje planem "FST-7" 4x w tygodniu. Kolano mi poki co nie dokucza i od jakiegos czasu znowu robie przysiady , czasem lekko bark boli ale takie jest zycie pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych