Siemanko
Mam na imię Radosław. Mam 16 lat i Mieszkam w Opolu
Bardzo Lubie Sport i Counter-Strika
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Przedstaw się :)
Rozpoczęty przez
ABS
, 17 kwi 2011 19:46
Napisano 01 lipiec 2012 - 22:06
Napisano 18 lipiec 2012 - 10:37
Siemanko
Mam na imię Michał.
Mieszkam w sporej wsi LECHÓW <3 oddalonej o 30km od KIELC.
Mam 15 lat (teraz 3 gim).
Moje zainteresowania to ogÓlnie sport i e-sport ROWERY, PIŁKA NOŻNA, SKUTER, CS <3.
Gram w CS'a ponad 3 lata od pÓł roku na steam
Hobby : Wkurwianie brata :X
Napisano 17 sierpień 2012 - 11:28
Nie chce mi się szukać, a nie pamiętam nawet czy kiedykolwiek się przedstawiałem. Większość w sumie mnie zna, a jako że teraz mało grywam to część tych nowych osób pewnie kompletnie nie wie kim jestem.
imię: Przemek
nick: przez większość znany jako 1amm, aczkolwiek na serwerach zawsze pod fejkiem.
staż: a gdybym ja to pamiętał... +/- 9 lat będzie
miejsce zamieszkania: miasto Łomianki pod Warszawą
zainteresowania: kreatywne, bądź też mniej kreatywne opierdzielanie się, amatorsko grafika jak się nudzi, wiadomo CS, LoL, sporadycznie inne gry, a na sporty to ja za leniwy jestem, aczkolwiek czasami uprawiam picie trunków wysokoprocentowych
zalety: za dużo ich żeby wymieniać, z tych widocznych gołym okiem to opór na serwie i perfidne chamstwo (godzik wie)
To na tyle
imię: Przemek
nick: przez większość znany jako 1amm, aczkolwiek na serwerach zawsze pod fejkiem.
staż: a gdybym ja to pamiętał... +/- 9 lat będzie
miejsce zamieszkania: miasto Łomianki pod Warszawą
zainteresowania: kreatywne, bądź też mniej kreatywne opierdzielanie się, amatorsko grafika jak się nudzi, wiadomo CS, LoL, sporadycznie inne gry, a na sporty to ja za leniwy jestem, aczkolwiek czasami uprawiam picie trunków wysokoprocentowych
zalety: za dużo ich żeby wymieniać, z tych widocznych gołym okiem to opór na serwie i perfidne chamstwo (godzik wie)
To na tyle
Napisano 22 sierpień 2012 - 19:53
Cześć mordy! Podobnie jak 1am wyżej i ja się przedstawię tym trochę nowszym plejerom. A co! Niech wiedzą jaki opór kiedyś tu grał :>
Mam na imię Kuba, gram z nickiem freak prawie od początku, bo od jakichś 5 lat, mój całkowity staż to będzie z 6 lat, aczkolwiek ostatnio mam wieczną przerwe. Na serwerze na próżno Wam szukać 'freaka', gdyż nie fakeuje tylko na mixach, no albo jak ktoś ładnie poprosi o ssa z freakiem
Po za PCtem interesuje się sportem, trenuje siatkowke oraz aktywnie działam jako dziennikarz sportowy.
Lubie też placki!
tak po młodzieżowemu się z Wami pożegnam:
ELOKA Z FARCIKIEM ZIOMECZKI.
Napisano 29 sierpień 2012 - 12:29
Siemandero
Nazywam się Jasiek, mam 15 lat i pochodzę z okolic naszej pięknej stolicy. Interesuje się cs`em, muzyką ( a konkretniej dupstepem ) oraz grafiką komputerową ( choć dopiero się uczę ). W cs`a gram 3 lata lecz gram jak bym grał pierwszy raz xD.
Do zobaczenia na serwerach i forum.
Pozdrawiam 3m4`!
Kontakt ze mną:
gg: 44289817
steam: haerdeXD
Nazywam się Jasiek, mam 15 lat i pochodzę z okolic naszej pięknej stolicy. Interesuje się cs`em, muzyką ( a konkretniej dupstepem ) oraz grafiką komputerową ( choć dopiero się uczę ). W cs`a gram 3 lata lecz gram jak bym grał pierwszy raz xD.
Do zobaczenia na serwerach i forum.
Pozdrawiam 3m4`!
Kontakt ze mną:
gg: 44289817
steam: haerdeXD
Napisano 11 listopad 2012 - 12:01
Mateusz, lat 16 lubię grać w piłkę nożna ,jeździć na rowerze i ogłądać mecze "futbolu" . Na forum jestem 1 raz i wcześniej myślałem ,że (po adresie forum) jest to stronka dla totalnych n00bów (bez obrazy ). Często gram w cs-a dla rozrywki, w black opsa(nieaktualne ponieważ zbanowali mi steama xD(nie wiem za co)), no więc lubię cole. Mój ulubiony zespół piłkarski to oczywiście Barca - lubię ją za 2 cechy (Valdes na budzie i Messi napastnik:).To by było na tyle + nie lubie pivv@.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych