Witam
Nazywam się Mihcał gram pod nikckiem Blas`[T]er mam 16 lat i pochodze z Ostrzeszowa.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Przedstaw się :)
Rozpoczęty przez
ABS
, 17 kwi 2011 19:46
Napisano 19 czerwiec 2011 - 11:27
Witam
Mam na imie Łukasz, Gram w Cs ponad 7 lat (Cs 1.4, 1.5, 1.6 no life ) , na powaznie gram w cs ponad 5 latek, Poznalem tu bardzo duzooo przesympatycznych osob ( poziom'ka, Kasia,- najdluzej ich znam) i reszta ludzi z tej sieci .
Interesuje sie Motoryzacja amerykanska, trenuje MMA ponad 1,5 roku, chodze na silownie od roku, trenowalem koszykowke ponad 5 lat, takze sportowo jestem spelniony. Cs jest nalogiem, ale i swietna zabawa z WAMI! .
Pozdrowionka dla Poziomki i Kasi! Elo!
Jak ktos z Pomorskiego to niech napisze..
Napisano 19 czerwiec 2011 - 13:47
Siema.
Mam na imię Dawid(21 lat)gram w cs około roku.
Pochodzę z Wieruszowa:D:D
Interesuje się głównie sportem,ale także rozrywką(muzyką,filmami itp)
http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/:).gif
Mam na imię Dawid(21 lat)gram w cs około roku.
Pochodzę z Wieruszowa:D:D
Interesuje się głównie sportem,ale także rozrywką(muzyką,filmami itp)
http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/:).gif
Użytkownik winters edytował ten post 19 czerwiec 2011 - 13:48
Napisano 19 czerwiec 2011 - 21:11
Siema mam na imię Dominik mam 13lat gram w cs około roku lubie serwey FFA i only dd2.Witam wszystkcih jak co będzie mozna spotkac mnię na only dd2 znam juz z innego serwa kukiego,pozioma,kitty.Ale to chyba mało ważne pare mieśiecy temu byłem nerwowym graczem ale teraz się zmieniło
Napisano 12 lipiec 2011 - 14:33
Ja też zostawię ślad dla potomnych! A co? Niech widzą
Mam na imię Krzysiek, wkurzam ludzi już 17 lat Mam brata, kiedyś miałem też koty ale gdzieś się zapodziały Od dziecka interesuje się programowaniem, zaraził mnie tym brat cioteczny, po zapoznaniu się z wieloma językami utknąłem na PHP i teraz tworzę strony internetowe. W cs gram bardzo mało, a właściwie wegetuje na serwerach (głównie TP i moje zombiaki ). W n00bsach jestem praktycznie od początku, przez jakiś czas mało aktywny (szkoła i takie tam ), ale teraz mam nadzieję, że się to zmieni (przynajmniej do końca wakacji ).
Pewnie wielu zastanawia mój nick. Ten przewrotny pseudonim powstał trochę przypadkiem z wypowiedzi jednego z moich kolegów: "Ale ty jesteś zryty..." ludziom się spodobało i już tak zostało
.
Napisano 12 lipiec 2011 - 15:58
Rozpierdalasz system
Napisano 13 lipiec 2011 - 19:55
SIEMA!!
Jestem Filip,mam 15 lat i mieszkam na wsi łucka przy mieście Lubartów będącym 27 kilometrów od Lublina.Moje hobby to gra w piłkę nożną oraz słuchanie muzyki metalowej.Lubię również Siatkówkę oraz siedzenie przy n00bsach i życzę wszystkich miłej gry
Napisano 14 październik 2011 - 15:04
Witam,
Nazywam się Karol, mam 17 lat, mieszkam w Stalowej Woli (w. podkarpackie). W cs gram okolo 2 lata, lubie GG. Mam nietypowe zainteresowania jeżdze na monocyklu (rower jednokolowy) i zongluje. Amatorsko zajmuje sie grafika komp.
Ty! Tak ty! Zapraszam Cię na nasze SERWERY!
Napisano 24 październik 2011 - 23:29
Yo Jestem Maciek
lat to już mam 16 ( na szczęście ) chodzę do Z.S.E.I.L (Zespół Szkół Elektronicznych i licealnych ) Nr 2 Z WaWy
interesuje sie
elektronika
motoryzacja
lubię se wypic lubię sie najarać (czyli jak każdy z Ursynowa )
lubie po szlajać sie po Ursynowie z kumplami badz dziewczynami (zależy jaki humor )
Napisano 20 grudzień 2011 - 23:44
Popularny
Siemaneczko nazywam się Mateusz ,moją pasją jest walenie ... w głofe padaszowi , i nupowi ,i mariowi , i haszmytenowi, i lowowi, i... . Gram tylko jak mi mama pozwoli bo zawsze mam jakąś kare , wiecie ten wiek (23lata) nie jest łatwo . Mam takie pytanko to normalne ze nie mam jeszcze zarostu ?? Moim idolem jest Dzastyś Bieber (słodziak nie??). Kiedyś bylem EmO ale PaLma zaczął mi podkradac żyletki więc się nawróciłem .
This is the reason why God created me
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych