Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Przedstaw się :)
Rozpoczęty przez
ABS
, 17 kwi 2011 19:46
Napisano 24 styczeń 2012 - 19:38
Siemano
Nazywam sie
MaTeusz
Mam 19 i 3/4lat
Woj: Podlaskie ok. B-Stoku ulicy nie podam
Piszę to dlatego iż ponieważ przeczytałem "Zrób pierwszy krok w naszej sieci - przywitaj się" ,,, Więc zrobiłem tak jak w instrukcji
WITAM SIĘ Z WAMI
YO SIEMAAAA ELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;DDD
Nazywam sie
MaTeusz
Mam 19 i 3/4lat
Woj: Podlaskie ok. B-Stoku ulicy nie podam
Piszę to dlatego iż ponieważ przeczytałem "Zrób pierwszy krok w naszej sieci - przywitaj się" ,,, Więc zrobiłem tak jak w instrukcji
WITAM SIĘ Z WAMI
YO SIEMAAAA ELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;DDD
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 29 styczeń 2012 - 13:52
A ja jestem sobie taki Fooch jak widać. Jestem z Białegostoku. Gram na serwerze CodMod czasami wpadnę na OnlyDD2. Moje nicki na serwerach to Fooch <3 ! lub Fooch aka ACTA. W cs-a gram jakieś 3 lata z przerwami. Kiedyś zostanę Farmaceutą, a tak serio to chce być prawnikiem. Myślę, że na tym skończę.
Witam i Pozdrawiam !
Użytkownik Fooch edytował ten post 19 marzec 2012 - 09:50
Napisano 05 luty 2012 - 16:28
Z racji iż wiele osób marudzi, że mnie nie zna to postanowiłam się przedstawić.
Mam na imię Sara. Liczę sobie 18 wiosenek, które spokojnie (czasami mniej spokojnie) przeżyłam na zadupiu zwanym Bytowem(okolice Gdańska). W cs'a gram już dobre 4 lata i lubię grać awką.
Moim głównym zajęciem jest chodzenie do szkoły. Poza tym to interesuję się kynologią, jeżdżę konno i maniacze w różne inne gierki pecetowe i xboxowe. Jestem wegetarianką i zacięcie walczę z niehumanitarnym traktowaniem zwierząt rzeźnych i pełnię stanowisko wolontariusza w schronisku dla zwierząt w Słupsku.
Mój nick i ta mania z królikami wzięła się z miłości do mojego królika Paszteta, którego już niestety nie ma między nami [*].
To chyba na tyle.
Mam na imię Sara. Liczę sobie 18 wiosenek, które spokojnie (czasami mniej spokojnie) przeżyłam na zadupiu zwanym Bytowem(okolice Gdańska). W cs'a gram już dobre 4 lata i lubię grać awką.
Moim głównym zajęciem jest chodzenie do szkoły. Poza tym to interesuję się kynologią, jeżdżę konno i maniacze w różne inne gierki pecetowe i xboxowe. Jestem wegetarianką i zacięcie walczę z niehumanitarnym traktowaniem zwierząt rzeźnych i pełnię stanowisko wolontariusza w schronisku dla zwierząt w Słupsku.
Mój nick i ta mania z królikami wzięła się z miłości do mojego królika Paszteta, którego już niestety nie ma między nami [*].
To chyba na tyle.
Napisano 09 luty 2012 - 18:32
Witam cześć i czołem Na imie mam Piotrek za niedlugo bo w czerwcu bede miał juz 21 lat
Mieszkaw we wsi Pępowo okolo 20 km od Gdańska
W cs'a gram juz sporo czasu bo juz chyba ze 4 moze 5 lat z przerwami
Od zawsze interesowałem się sportem uwielbiam grać w piłke nożna , siatkówke oraz tenis stołowy a czasami pogram nawet w szachy
Pozdrawiam
Napisano 11 luty 2012 - 20:35
Siemka . Mam na imię Marcin mam 17 lat . Lubię grać cs , jak mogę odwiedzam lany , interesuję się grafiką oraz komputerami . Mam nadzieję że w adminstracji nie ma dzieci którzy będą mi robić co runde ss albo demka bo odrazu zrezygnuję , nie to że nie możecie ale chodzi o to że raz na jakiś czas dajcie pograć komuś .
Zapraszam też na moje kanały i profile .
http://www.youtube.com/user/doromate
http://www.sk-gaming.com/member/tfgFTW
Jak coś to oczywiście mogę pograć na serwerze i zrobicie z tego fragshow nie mam nic przeciwko .
Sorki za błedny temat . Nie zauważyłem .
Zapraszam też na moje kanały i profile .
http://www.youtube.com/user/doromate
http://www.sk-gaming.com/member/tfgFTW
Jak coś to oczywiście mogę pograć na serwerze i zrobicie z tego fragshow nie mam nic przeciwko .
Sorki za błedny temat . Nie zauważyłem .
Napisano 11 luty 2012 - 22:15
Ponad rok z n00bs i nie ma mnie w tym temacie? No więc tak
Mam na imię Łukasz lecz nie preferuje tego imienia więc dla was DiFReNT . Pochodzę ze wschodu Polski z województwa Podlaskiego z miejscowości Hajnówka. Jestem w wieku 14lat aktualnie, jestem takim szczęściarze że urodziłem się w dniu Świąt Prawosławnych, które także obchodzę. Moja zainteresowania to oczywiście kobiety , informatyka, filologia Angielska, pisanie piosenek/tekstów oraz gry strategiczne, fpp oraz MMORPG. Jestem Singlem i mam nadzieje że tak pozostanie.
W Counter Strike pogrywam od około 2-3lat. Poza tym gram w League of Legends, Cabal oraz Call of Duty Modern Warfare 2.
Pozdrawiam
Żeby grać dobrze musisz być wszędzie, bo gdy jesteś wszędzie nie ma cie nigdzie
Napisano 15 luty 2012 - 19:14
Siemanko Wszystkim. Mam na imię Patryk lat 19. Jestem znany pod nickiem Qwertis. W Counter-Strike gram od około 2-3 Lat. Prawdopodobnie zagoszczę tu na dłużej.
Mieszkam w województwie Małopolskim miasto Oświęcim. Interesuje się Sportem,Muzyką,Grafiką, itd.
`Pozdrawiam Qwertis.
Mieszkam w województwie Małopolskim miasto Oświęcim. Interesuje się Sportem,Muzyką,Grafiką, itd.
`Pozdrawiam Qwertis.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych