Fullauto z deagle? ahahahahahahahahahahahahahPo 3. @OzA nawalanie bani po łydkach to czyste ogarnianie recoila na fullauto
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

youtube.com/shixerecords
Rozpoczęty przez
evidence
, 23 cze 2012 15:09
Napisano 23 czerwiec 2012 - 23:52

Pokaże wam demko z mojej gry, jakiś czas temu, nick kac czas 2:06 - obejrzyjcie w zwolnionym tepie
http://www63.zippysh...17519/file.html
Wygląda na to ze obaj jesteśmy odpaleni
PS. owner - smieszny jestes
http://www63.zippysh...17519/file.html
Wygląda na to ze obaj jesteśmy odpaleni

PS. owner - smieszny jestes
Użytkownik pszyczajony wonsz edytował ten post 23 czerwiec 2012 - 23:54

Napisano 24 czerwiec 2012 - 01:02

Popularny
Wszyscy są w szoku, ło jezu, co to będzie, co to będzie.. ehh
Mniejszy szok pewnie spowodowałoby wyjście polaków z grupy niż wrzucanie teraz shiXe na AC. Prawdę mówiąc nie mam zamiaru oglądać dema, zwyczajnie mi się nie chce, ale co by na nim nie było to w sumie nawet mnie to nie obchodzi, bo obojętnie czy grał czysto czy nie mogę w przyszłości jebnąć z nim mixa czy dwa. Porównałbym sposób myślenia i zachowania niektórych do ubecji czy fiskusa, bo przecież ewentualne (nie osądzam w tym momencie) odpalenie na nic nie wartym mixie musi być ścigane niczym oszustwa podatkowe. Może od razu zróbcie mu ścieżkę zdrowia? Haha
Trzeba pojąć jedną prostą rzecz, gdyby Valve nie miało koło chuja tego czy ktoś cheatuje czy nie, wprowadziłoby system 5 razy skuteczniejszy i 3 razy droższy niż EWAC, bo co jak co, ale kasy to oni mają aż nadto. Ligi, turnieje, lany, niech tam sobie ludzie oceniają ludzi i pilnują przestrzegania zasad i grania czysto, bo gra się "o coś". Może niektórzy traktują CS'a jak nielegalne wyścigi? Im lepiej zmodyfikujesz swoją maszynę (w tym wypadku grę), tym lepsze masz osiągi hahahaha
Samo pisanie tego aż mnie cholernie śmieszy, po prawdzie mówiąc to moja sprawa co ja mam na kompie, jego sprawa co on ma i wasza sprawa co wy macie, a oszustwa powinno się zostawić albo producentowi gry albo adminom w ligach, turniejach etc. Bo tylko robicie z igły widły, tak jakby to miało coś zmienić, otóż nie, żadne bl i żadne ac nie zmieni NIC. Wracając do samego shiXe, czepiliście się go akurat teraz, a jestem pewien że nie raz były mixy gdzie jakieś tam jego akcje mogły wydawać się podejrzane, skoro nikt nie zrobił tego wcześniej to po chuj wpychacie nos w nie swoje sprawy, mianowicie w sprawę tego jak on gra, bo to nie jest wasza sprawa. Powinno co po niektórym wystarczyć to ile shiX zrobił dla sieci i to jakim jest człowiekiem. A osądzać i banować to sobie banujcie gówniarzy którzy latają na ab z fov 999999 po serwerze, a po banie są gotowi jedynie nasrać na forum, bo nie mają nic do stracenia.
Tylko że właśnie ludzka mentalność sięga poziomu gówna, bo łatwiej jest zrobić aferę człowiekowi który jest w porządku i nie zrobił nikomu krzywdy. Dla mnie cały ten temat i próba zgnojenia shiXe to dno, tyle ode mnie
Trochę wypiłem więc błędy słowne i składniowe musicie mi wybaczyć.
Dodam jeszcze iż nie piszę tego w celu popierania i usprawiedliwiania tego że ktoś gra na cheatach, ja jedynie neguje sposób w jaki został potraktowany shiXe. Dobrze traktował większość z was? Wydaje mi się że dobrze. Zrobił coś dla sieci i miał wkład w jej rozwój, promocję itp? Miał. Pozabijał wam matki, pogwałcił siostry, pokradł pieniądze i sformatował dyski twarde? Nie. Więc zwyczajnie odpuśćcie ten temat, te osądzanie etc. bo nikomu z was nie wyrządził większej krzywdy. Skoro powiedział że grał czysto, niech tak zostanie, po co drążyć coś w taki głupi sposób i siać zamęt. No chyba że niektórzy sądzą że takiego drugiego shiXe znajdą na dniach i że tak samo będzie on miał doświadczenie w wielu dziedzinach i pomoże w rozwoju forum, to życzę wam powodzenia.

Napisano 24 czerwiec 2012 - 09:26

Cóż, nie mam jak zobaczyć tego dema, nie mam jak ocenić, więc muszę zawierzyć temu, że evidence przyłożył się do tego (a wiem, że angażuje się jak mało kto) i bezpodstawnie by z landem nie wrzucili na AC shiXe.
Co się stanie z shiXe?
Decyzję o jego istnieniu w tej sieci podejmą H@, jednak wypowiedzi wszystkich osób z tego tematu będą brane pod uwagę. Zobaczymy jeszcze jak będzie z tym wszystkim, bo widzę kilka niewyjaśnionych kwestii.
W tej chwili prosiłbym tylko niektórych o ochłonięcie i nie wyrzucanie sobie niczego. Zachowajmy spokój, bo emocje w tym wypadku niczego dobrego nie przyniosą

Napisano 24 czerwiec 2012 - 10:46

Człowiek sobie pracuje nad reputacją, a tutaj takie coś, parodia.
I co chcecie tym zyskać? Nic nie zyskacie, a do tego możecie stracić osobę, która angażuje się w sieć jak mało kto, no ale co tam, wrzucimy shiXe na anticheata, bo przecież on nie może tak dobrze grać, potem usuniemy Go z forum i styknie.
Nie wiem jaki cel miałby shiXe w odpalaniu na jakimś dennym mixie, gdzie może stracić tym reputacje. Dodaje filmiki na yt, widać, że dobrze gra, nie jest jakiś nonamem, który sobie odpali i ma wyjebane czy dostanie bana czy nie.
Znam shiXe i już się przekonałem, tak samo jak i pewnie Wy, że jak za coś się bierze to nie robi czegoś na odpierdol tylko stara się to zrobić na jak najwyższym poziomie i przeważnie kończy to co zaczyna.
Zjebaliście mu reputacje bez względu na wynik na anticheacie chociaż nie wiem co on ma do tego anticheat, bo było ustalanie, że to my oceniamy, a ostateczność głosu ma SmakU, który uznał, że czysty
I jeszcze śmieszą mnie niektóre tutejsze posty, że "O wielki Pan hajcior odpalił", "Wpadłeś shiXe" itp. Dla mnie to po prostu ludzka zawiść, że ktoś gra lepiej i gra dobrze, ale niektóre osoby z tym nie mogą się pogodzić.
Na dodatek widzę, że wiele osób nie ma tutaj własnego zdania i aż zalatuje hipokryzją.
Tyle w sumie ode mnie, mógłbym coś jeszcze dopisać, ale już mi się nie chcę coraz bardziej wchodzić w ten temat.
Po prostu się zastanówcie co tym wszystkim zyskujecie.
Napisano 24 czerwiec 2012 - 11:17

Skąd miałem wiedzieć że przy zwolnieniu 1/4 oglądając demo strzał się buguje (strzał jest oddawany szybciej niż ruch myszki - co przy normalnej prędkości nie ma miejsca) dlatego widziałem to co widziałem bo tak to wyglądało
ale skoro tak jest z tym bugiem a widziałem inne demo dla porównania i było to samo dlatego muszę przyznać się do błędu i zostaje przy swoim zdaniu że jednak czysto.
Ale tak dla draki żeby nikt nie mówił że jestem typową chorągiewką to proszę żebyście odpalili tego pova w zwolnieniu 1/4 i sami zobaczcie że mogłem sobie coś pomyśleć
.
Pozdrawiam, Wasz moderatorek

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych