Basia ! I abs
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
kulturystyka - sport dla wszystkich :)
Rozpoczęty przez
dgs*
, 19 paź 2010 21:48
Napisano 11 grudzień 2010 - 19:54
Mysle ze pora na mala aktualizacje http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/smile.gif Cwicze caly czas tym programem, ktory rozpisalem wczesniej. Oczywiscie na kazdym treningu zmieniam jakies cwiczenia zeby nie bylo nudno. Efekty są jak najbardziej zadowalające tj. urosłem troszke http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/:turned:.gif no i siła też do przodu idzie no i tez wytrzymalosc poprawiona. Do wigilii cwicze tym programem potem jakos do 2 stycznia robie przerwe na mala regeneracje i jade z koksem od nowa http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/smile.gif Tyle ze mam zamiar juz typowo ma mase i sile jechac takze zmieniam trening na "SPLIT" kurwa nie moge sie juz doczekac napisze conieco o tym w styczniu
Napisano 05 styczeń 2011 - 13:32
przerwa swiateczna minela i czas znow wziasc sie do roboty! NIE MA OPIERDALANIA SIE! Wczoraj odbylem 1szy trening po 2tygodniowej przerwie. Obecnie zaczalem trening typowo na mase , na każdej sesji robiąc 2 grupy mięśniowe. Dodam ze jestem biednym studentem i obecnie nie mam kasy na silke za to na chacie mam sprzet którym spokojnie moge cwiczyc wyglada to tak że w tygodniu robie 3 treningi :
1. klata + triceps
2. plecy + biceps + przedramię
3. barki + uda + łydki
w dni bez treningu staram sie o jakies aeroby zebym sie nie spasł za bardzo czyli np. rower no i brzuszkow troche zrobie i sie porozciagam. Ale obowiazkowo 1 dzien w tygodniu nic nie robie zeby sie zregenerowac!
jak ktos chce to moge rozpisac jak moga wygladac poszczegolne treningi pozdro
Użytkownik doggystyle edytował ten post 06 styczeń 2011 - 18:50
Napisano 18 styczeń 2011 - 20:47
No możesz rozpisać to zobaczymy co tam ciekawego masz
A jak już się zajmujesz trenowaniem itp to pewnie też się tam nieco znasz na dobrym odżywianiu to też byś mógł coś na ten temat napisać http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/:d.gif
A jak już się zajmujesz trenowaniem itp to pewnie też się tam nieco znasz na dobrym odżywianiu to też byś mógł coś na ten temat napisać http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/:d.gif
Napisano 23 styczeń 2011 - 18:50
przykładowe tydzien treningu :
wtorek : klata + tric
1. Pompki (z plecakiem na plecach) 3-4 serie po 8 powt.
2. Pompki w zwisie (z plecakiem) na dol klaty 3-4 serie max powt.
3. Rozpiętki 3 serie po 10 powt.
1. wyciskanie francuzkie 3 serie po 10-12 powt.
2. wyciskanie hantla zza glowy 2 serie po 10-12 powt.
3. pompki w podporze tylem (z plecakiem ) 2 serie po 10-12 powt.
czwartek : plecy + bic
1. podciąganie na drążku nachwyt 3 serie max powt.
2. wiosłowanie sztangą w opadzie tułowia 4 serie po 8 powt.
3. martwy ciąg na prostych nogach 3-4 serie po 10 powt.
1. uginanie ramion ze sztangą 3 serie po 10-12 powt.
2. uginanie ramion z hantlami 2 serie po 10-12 powt.
3. młotki 2 serie po 10-12 powt.
sobota : nogi + barki
1. wchodzenie ze sztangą na barkach na stołek 4-5 serii po 10 powt.
2. przysiady z plecakiem ( obciazenia ile fabryka dala ) 4-5 serii po 10 powt.
3. wspięcia na palce z plecakiem ( jw. ) 4 serie po tyle powt. żeby piekło
1. wyciskanie na barki 3 serie po 10-12 powt.
2. unoszenie hantla bokiem 3 serie po 10-12 powt.
3. unoszenie hantla na tyl barkow 3 serie po 10-12 powt.
uwagi :
1. ktos powie ze jest malo serii, ok ale kazda staram sie nakurwic zebym na koniec mial bialo przed oczami. Wole tak niz wiecej serii.
2. przedramie robie sobie w jakis dzien bez treningu lub dorzucam do czwartku jak mam sile.
3. uda zawsze staram sie skatowac zawsze tak zeby na nastepny dzien byl problem z chodzeniem po schodach
4. przerwy miedzy seriami robie po 2,5 - 3 minuty.
5. to tylko przykladowa rozpiska, cwiczenia i chwyty staram sie zmieniac co tydzien zeby nie bylo nudno.
6. w dni bez treningu staram sie o rozciaganie + jakies aeroby i brzuszki.
7. trening nie powinien przekraczac 1,5 godziny!
8. nie ma opierdalania sie!!!!!!!!!!!
PS
fotki będą na lato czyli koniec czerwca lub poczatek lipca tak jak juz wczesniej napisalem
Jezeli sa jakies pytania to sluze pomoca
wtorek : klata + tric
1. Pompki (z plecakiem na plecach) 3-4 serie po 8 powt.
2. Pompki w zwisie (z plecakiem) na dol klaty 3-4 serie max powt.
3. Rozpiętki 3 serie po 10 powt.
1. wyciskanie francuzkie 3 serie po 10-12 powt.
2. wyciskanie hantla zza glowy 2 serie po 10-12 powt.
3. pompki w podporze tylem (z plecakiem ) 2 serie po 10-12 powt.
czwartek : plecy + bic
1. podciąganie na drążku nachwyt 3 serie max powt.
2. wiosłowanie sztangą w opadzie tułowia 4 serie po 8 powt.
3. martwy ciąg na prostych nogach 3-4 serie po 10 powt.
1. uginanie ramion ze sztangą 3 serie po 10-12 powt.
2. uginanie ramion z hantlami 2 serie po 10-12 powt.
3. młotki 2 serie po 10-12 powt.
sobota : nogi + barki
1. wchodzenie ze sztangą na barkach na stołek 4-5 serii po 10 powt.
2. przysiady z plecakiem ( obciazenia ile fabryka dala ) 4-5 serii po 10 powt.
3. wspięcia na palce z plecakiem ( jw. ) 4 serie po tyle powt. żeby piekło
1. wyciskanie na barki 3 serie po 10-12 powt.
2. unoszenie hantla bokiem 3 serie po 10-12 powt.
3. unoszenie hantla na tyl barkow 3 serie po 10-12 powt.
uwagi :
1. ktos powie ze jest malo serii, ok ale kazda staram sie nakurwic zebym na koniec mial bialo przed oczami. Wole tak niz wiecej serii.
2. przedramie robie sobie w jakis dzien bez treningu lub dorzucam do czwartku jak mam sile.
3. uda zawsze staram sie skatowac zawsze tak zeby na nastepny dzien byl problem z chodzeniem po schodach
4. przerwy miedzy seriami robie po 2,5 - 3 minuty.
5. to tylko przykladowa rozpiska, cwiczenia i chwyty staram sie zmieniac co tydzien zeby nie bylo nudno.
6. w dni bez treningu staram sie o rozciaganie + jakies aeroby i brzuszki.
7. trening nie powinien przekraczac 1,5 godziny!
8. nie ma opierdalania sie!!!!!!!!!!!
PS
fotki będą na lato czyli koniec czerwca lub poczatek lipca tak jak juz wczesniej napisalem
Jezeli sa jakies pytania to sluze pomoca
Napisano 23 styczeń 2011 - 20:11
Nie
no to nie
miało być coś o odżywianiu także moge napisać to co ja robie żeby rosnąć
1. w zależności od apetytu i czasu jem 3-5 posilkow dziennie co jakies 3-4 godziny.
2. jem dużo dużo mięcha
3. nie jem białego pieczywa chyba że robie tosty.
4. staram się jeść codziennie jakiś jogurt warzywa i owoce.
5. nie jem po 22 chyba że ide późno spać ale to i tak wtedy coś lekkiego
6. fast food czy jakieś czipsy to sobie jem raz w miesiącu
7. staram się nie pić często alkoholu ale ciężko mi to idzie
8. starm sie pic codziennie 2 l wody + jakis soczek
9. bardzo rzadko pije napoje gazowane typu cola
10. w ogole nie pije mleka
11. z odżywek to biore obecnie "shock therapy" firmy universal 30 min przed treningiem
w razie jakichs pytan sluze pomoca
Napisano 23 styczeń 2011 - 21:13
Jak na początek , na rozgrzanie mięśni i przygotowanie do treningu na siłowni mogło by być Chcesz być koksem -> napierdalaj na siłce i wdupiaj co najmniej odżywki. Tyle ode mnie
Dokładnie robię tak jak koleżka napisał tyle że odżywki to max co będę brał,Na siłkę chodzę z szwagrem ma 50c w łapie i w sumie dobrze technicznie ćwiczy co też jest ważne ale on to już inna historia
Napisano 09 luty 2011 - 20:38
chodzę na siłkę do 24órki i mam zajebistego trenera który zgodził się poprowadzić mój trening tak abym do lipca spadł z wagą o 30kg przy tym miał w pełni wyrzeźbione ciało
Jest jedno ale nie wiem czy podołam bo koleś nie lubi słuchać tłumaczeń pt "nie dam rady" czy " już nie mogę" albo "wystarczy na dziś" jest niepełno sprawny i przez to wymagający w stosunku do innych
tu macie link go jego strony internetowej jakbyś cie chcieli się czegoś dowiedzieć o dietach czy ćwiczeniach rocket full będzie płynąc w moich żyłach http://www.mariuszku...ktualnosci.html
Napisano 10 luty 2011 - 00:06
zajebiscie Voo pozazdroscic trenera! Cwicz cwicz http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/biggrin.gif .. a co do mnie to musze sie przyznac ze opierdalam sie ostatnio ciagle jakies egzaminy , zaliczenia a potem wiadomo musi byc MELANŻ OPÓR ale postaram sie wrócic do treningu w przyszylbm lub nastepnym tygodniu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych