Dobra to zacznijmy od nowa . Jestem Mateusz mam 17 lat , w cs gram ok 5 lat . Interesuję się grafiką (jak ściagne photoshopa) oraz koszykówka . Aktualnie tworze profesjonalny gaming który mam nadzieję kiedyś zabłyśnie na scenie esportowej .
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Przedstaw się :)
Rozpoczęty przez
ABS
, 17 kwi 2011 19:46
Napisano 24 marzec 2012 - 19:36
Siema, jestem Krzysiek, lecz mowia na mnie Cristo i Ruchaś(od nazwiska ) 1 kwietnia mam 15 urodziny ( taki zarcik rodzicow ) Kocham pilke nozna, kiedys gralem w klubie z 3 lata, teraz 4fun. Kiedys mistrzostwo Polski juniorow bylo Remes cup poznan . Teraz trenuje 4fun siatkowke w szkole (libero). Lubie wszystkie sporty oraz aktywne zycie oprocz koszykowki. Gram w csa 2lata z przerwami. Jestem z Redy (miasto 15minut pociagiem od Gdyni). To by bylo chyba na tyle. Elo
Napisano 27 marzec 2012 - 19:22
Witam
Nazywam sie Michał ,mam 14 lat i mieszkam w Krakowie ( woj. Małopolskie)
Lubie grac w cs 1.6,source i w noge
Jezdzilem jeszcze kiedys na desce ,w cs'a gram czasami .Zaczalem jakies 2-2,5 roku temu.
Pozdrawiam wszystkich n00bsiakow ( zwlaszcza Diakona i Kazula ! )
Napisano 27 marzec 2012 - 20:07
Popularny
Dzień dobry
Dobry wieczór
Pisze dwa przywitania bo nie wiem o jakiej porze bedziecie to czytać postanowiełem się przywitać chociaż wydałao mi się że już to kiedyś robiłem tylko jakaś czerwona męda usuneła posta pozdro H@ jestem na tym serwerze praktycznie od początku istenienia i przeszedłem tak jak inni old shool-owcy z GC (tępe chu....) zaczołem grać w cs po powrocie z wysp dla zabicia czasu pomiędzy graniem i pisaniem postów szukałem pracy znalazłem po wysłami e-maliem około 50 CV i 3 rozmowach kwalifikacyjnych dodam że nie przyjęto mnie do tych robót ze wzgledu na ostatnie świadectwo pracy (podobno ja porzucięłm ) kierownik pizda wyszkoliłem mu brygadziste bo wiedział ze będe wyjeżdżał a on mi porzucenie wyjebał dowiedzialem sie że to porzucenie dopiero na pierwszej rozmowie ale już było za pózino Ale wrucimy do forum jestem adminem na aim/awp i DM szkoda że nie na wszystkich serwach byłem też przez rok w top reputacji i wtedy z wynikiem 50 miażdżyłem reszte co miala tylko 14 czy może troche więcej
teraz nie mam tyle czasu co zwykle na pisanie i udzielanie sie na forum każdego to dopadnie tak jak Nikosia Xanata i reszty co tu jeszcze dodać mam 26 lat 176cm wzrostu dużo jeżdżę na moim bajku (fonetyka) lubie popylać po górach i czuć jak mi sie pot po dupie leje temu też ćwiczylem na siłowni (47cm w bajcu) mam teraz brzuszek ale staram się go zwalczyc jest to dość trudne przez typ pracy jaki prowadzę.
Mam żonke pozdrawiam przez nią przytyłem a właściwie przez teściową mam też syna Dawida to on odziedziczy pałeczkę po ojcu i będzie trzepał wioską Aha jeszcze zapomniałem dodać z Bielska-Białej jestem i kocham to miasto chyba to tyle jak macie pytania to walcie przyjmę prawie wszystko na klatę heheheh
Dowidzenia
Dobranoc
Użytkownik Voojitsu edytował ten post 27 marzec 2012 - 20:14
Napisano 30 marzec 2012 - 09:04
Bry.
Milenka lat 15 klasa 2 gimnazjum. Na co dzień spotykam się z przyjaciółmi czasem jeżdże na Street Surfing Wave Pro (deskorolka na dwóch kółkach)Lubię grać w siatke i kosza rMój nick w grze : Profesjonalistka Nie mam steama ale zamierzam kupić.
Myślę że będzie nam się dobrze grało. Pozdro
Milenka lat 15 klasa 2 gimnazjum. Na co dzień spotykam się z przyjaciółmi czasem jeżdże na Street Surfing Wave Pro (deskorolka na dwóch kółkach)Lubię grać w siatke i kosza rMój nick w grze : Profesjonalistka Nie mam steama ale zamierzam kupić.
Myślę że będzie nam się dobrze grało. Pozdro
Napisano 30 marzec 2012 - 15:19
Siema, nazywam się Tomek, mam dość duże doświadczenie w zajmowaniu się serwerami, uhh, miało się trochę sieci, lecz postanowiłem wrócić do gry, lecz tylko do gry i tak oto znalazłem sie tutaj, dzieki banowi . Mam 16 lat i gram w csa około 3 lat, myślę, że spędzę tutaj mile czas : ] .
Napisano 31 marzec 2012 - 09:56
Siemka, jestem Marika. Ale wystarczy Broken mam 16 lat, rocznikowo. W cs'a gram nie całe 2 lata. Jak mam dobry dzień to idzie mi zajebiś*** dobrze, ale czasem nie mogę nic ubić co mnie denerwuje uczęszczam do gimnazjum a potem technikum chcesz wiedzieć więcej napisz na GG. narka )
Napisano 01 kwiecień 2012 - 16:34
Witojcie!!
Jestem 16- letnim chlopakiem o imieniu Kamil. Mieszkam w Wałbrzychu polozonym w woj. dolnoslaskim. Interesuje sie glownie sportem ale i tez wieloma innymi rzeczami. Gram w cs`a pare lat. Do grania zachecil mnie kuzyn ktory mowil : "Graj!! Zobaczysz to jest super!". Na poczatku nie mialem przekonania do tej gry lecz teraz jestem wdzieczny mojemu kuzynowi bo to jest fajne. Pozdro dla wszystkich graczy!!
Napisano 02 kwiecień 2012 - 16:32
Siemka
Lubie grac , jesc , pisc i palic
Gram pod nickiem Navi
I tyle .
Dodano nowy post:
@ Gralem juz pod nickiem CRS | Nexteer Automotive Poland
Lubie grac , jesc , pisc i palic
Gram pod nickiem Navi
I tyle .
Dodano nowy post:
@ Gralem juz pod nickiem CRS | Nexteer Automotive Poland
Napisano 03 kwiecień 2012 - 16:10
Siemaa . Mam na imię Michał mam 13 lat . Mieszkam w Krakowie . Moje hobby to Piłka ręczna oraz ogólnie sport . Trenuje obecnie piłkę ręczna . Gram w cs , jakieś 1 i pół roku jak nie dłużej . Oczywiście nie no-life . Trafiłem tu ponieważ moi koledzy tu graja , oraz polecają tom serwerownie . Moje ulubione mody cs 1.6 to : JaliBreak , Only dd2 i czasami Cod Mod jak ma ma lvl 300
PoZdrAwiaM Diabełek .
Napisano 03 kwiecień 2012 - 23:19
Witam. Mam na imię Dominik mam 17 lat nieskończone i mieszkam w Słupsku woj. Pomorskie nie daleko Ustki. Interesuje się sportami extremalnymi głownie Downhillem. Lubi też grać w Cs'a gram w tą strzelanke od 2-3 lat i myśle, ze jak narazie całkiem dobrze mi to wychodzi To tyle z mojej strony !
Napisano 04 kwiecień 2012 - 09:18
Witam . Jestem Kamil mam 16 lat , Mieszkam w Siemianowicach Śląskich (ok.Katowic) . Lubię grać w Csa bo sprawia mi to przyjemność. Na n00bs gram już troszeczkę ale z przerwami . Myślę , że na długo tu zostanę i będzie się nam przyjemnie fragować. Pozdrawiam Kpina1337
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych